02-02-2017, Saat: 19:36
(18-01-2017, Saat: 12:39)Deha Otomotiv Yetkili Servis yazdı:(18-01-2017, Saat: 11:56)Tekila yazdı: Selam arkadaşlar. Fiat egea hb otomatik 1.6 etorq için LPG takılıyor mu acaba. Sanırım FIAT hala onay vermedi.durumla ilgili bilgisi olan varsa sevinirim
Merhaba;
Bildiğiniz üzere Egea Sedan modelleri için, Lpg uygulamamız devam ediyor. HB modellerinde ise uygulama ve montaj aşağı yukarı aynı şekilde olmasına rağmen, Tofaş / Fiat tarafından son uygulama sonuçları çıkmadığından, montaj uygulamasının onayı henüz çıkmadı. İlgili birim ile yaptığımız görüşmede, onay'ın çok kısa bir süre içinde çıkacağı yönünde...
Merhaba,
2016 Aralık ayında aldığım araca yetkili serviste dönüşüm yapıldı. Maalesef dönüşüm yapıldıktan sonra onay çıkmadığını öğrendim. Benim gibi bundan etkilenen bir çok kullanıcı var. Sizce bizler bu durumdan olumsuz etkilenir miyiz? Ayrıca başka bir serviste araç sorgulaması yaptırdım ve araçta lpg dönüşümü yapıldığı sistemde görünüyor. Bu bilgi garanti konusunda olumsuz bir durum yaratmayacağının göstergesi olabilir mi?