12-01-2017, Saat: 08:37
(11-01-2017, Saat: 23:29)KASPINARLI yazdı: Egea trim sesi yönünden gerçekten çok iyi.Sağ ön kapıdan ve göğüsün oradan ufak tefek bir iki cızırtı gelip kesiliyor arada ama o kadar da olur artık.Ben sürekli kilit parke yolda kullanıyorum,aynı yoldan diğer arkadaşlarımın arabasıyla geçme imkanımızda oluyor.Onların yanında Egea kütüphane gibi.Aynı sınıf değiller ama karşılaştırmak için söylüyorum hele Hyundai i20 tam rezalet,araba senfoni orkestrası gibi,ses gelmeyen yeri yok.Sadece ekstradan kapı arası fitilleri de olmalıydı,kapı eşikleri biraz fazla kirleniyor.Yazın kendim halledeceğim artık.
Hocam özel bez bant istemiştim geldi. Bu hafta sonu hava iyi olursa bir test yapacağım. Rüzgar sesi 130 dan sonra gelmeye başlıyor aslında hiç rahatsız etmiyor ancak onun fitillerden giren kısmı varsa onu min indireceğim. Fitil işinin projelendirdim bir haftadır 3M ile görüşüyorum kapı fitillini vermiyorlar sadece üretici firmalara veriyoruz diyor. Kendinden yapışkanlı olması önemli hatta bulabilsem süet uygulayacağım onun hem toz hem ses yutma kapasitesi mükemmel.