10-01-2017, Saat: 15:14
(10-01-2017, Saat: 14:16)baba_yaga yazdı:(10-01-2017, Saat: 14:00)omerram yazdı: Üstadım o konu muallakta Fiat satıştaki arkadaşım sökülüp yollanıp geri gelebilir dedi daha hala çıt yok. Yakında android işletim sistemli muhtemel 9'' veya 10'' aynı yere uyan tablet çıkacak zaten bunu atıp onu koyacağız, onda da tv ye kadar herşey olacak GPS İGO olacak muhtemel... Fiat ın keyfi ile uğraşmayacağız... Fiat a fark verene kadar onu almak daha akıllıca olacak bence...
Ömer hocam onlaında radyo tunner iyi olmuyor Bravoda kullandım ondan memnun kalmadım. Bu sistem güzel. Bana navigasyon ve andorid olsa kafi. Evet muallakta bende araştırıyorum bakalım.
Yok üstadım korkma yeni tuner lar marka geliyor üzerindekinden bile iyi olabilir ayrıca dab radyo yani yeni başlayacak digital radyo yayını da oluyor... tv oluyor vs. vs. isteyecekleri fiyatı bilmiyorum ama Fiat a o parayı vermeye değmeyebilir bence...
Takılan multimedia lar garanti bozmaz çünkü zaten eskisi yok artık yenisinin garantisi var diğer hoparlör vs. zaten önemli değil. Yeni multimedialar arabaya göre yapıldığı için tam uyumlu geliyor ama çıkması minimum 1 sene bence...