(06-01-2017, Saat: 15:49)itsfresh yazdı:(04-01-2017, Saat: 23:48)Muratt35 yazdı: 1.6 hb etocq 110 beygir long plas benzinli kullanıyorum otomatik araç gaza harika tepki veriyor vites geçişleri sorunsuz sedana göre kalite daha iyi yalıtım baya iyi parasını hakediyo kısaca herşey var adam daha napsın tüpsüz kullanıyorum yakıt uzun yolda gayet iyi şehir içi biraz coşuyor tabi 9.5 ları gördüm bu versiyonunu alan memnun kalır tabi 16 elmas kesim cantla alın hem yol hemde yakıt daha iyi oluyor. Saygılar herkeze
"otomatik araç gaza harika tepki veriyor" demişsiniz, fakat sanki saniyelik yada sadiselik bir gecikme oldugu hissi veriyor.
Bunu yazmamdaki sebep bizim kullandığımız araç gaza basıldığında anlık tepkime vermiyor, saniyelik bir farkdan sonra gaza basıldığını anlıyor.
Şanzumandan kaynaklı ayrıca E-torq motor fazla bir performans beklenmemeli. DSG ve Mercedes 7G-tronic lerde dahi geçikme var. Ancak
BMW ZF sanuzmanın üstüne şanzuman yok işte geçikmenin meydana gelmediği tek sanzuman. Ayrıca E-torq AİSİN şanzuman bu şanzuman sarsıntısız konfora yönelik bir şanzumandır.