03-01-2017, Saat: 23:41
(Son Düzenleme: 03-01-2017, Saat: 23:42, Düzenleyen: dehseyt_06.)
(21-12-2016, Saat: 18:03)yilmaztmr058 yazdı: İyi günler ben de aynı problemi yaşıyorum soğuk havalarda çalıştırırken uyarı veriyor hatta bu ara stop edip çalıştırırken unconnetc ekran gidip geliyor soğuktan olması muhtemel lakin yazılımla düzelir mi bilmiyorum. Sensörü devre dışı dedikten sonra tekrar devreye giriyorsa problem yok soğuktandır ama sinek küçüktür ama mide bulandırır hesabı yapmadan da edemiyorum
u connect ekranla alakalı sorunu bende yaşadım hala yaşıyorum konuyu şuraya yazdım sende de aynı sorun varsa bakabilirsin.
Normal gibi geliyor ama sorun aküden kaynaklanıyor. İspat etmek için benim yaptıklarımı yapabilirsin.
http://fiategea.net/konu-kis-ayinda-ilk-marsta-multimedya-ekraninin-kapanip-acilmasi.html
(22-12-2016, Saat: 11:54)Heisenberg yazdı: aracım 16.bin km de bu sene ikinci kışını yaşıyor. henuz daha boşa lastik basınc uyarısı almadım sabahları falan. en son güncellemeleri falan hepsi yapılı gerçi yapmadan öncede yapıyodu. aküden dir belki bilemicem . çok şükür bizimkinin tıkı yok
maşallah de