(21-12-2016, Saat: 18:03)yilmaztmr058 yazdı: İyi günler ben de aynı problemi yaşıyorum soğuk havalarda çalıştırırken uyarı veriyor hatta bu ara stop edip çalıştırırken unconnetc ekran gidip geliyor soğuktan olması muhtemel lakin yazılımla düzelir mi bilmiyorum. Sensörü devre dışı dedikten sonra tekrar devreye giriyorsa problem yok soğuktandır ama sinek küçüktür ama mide bulandırır hesabı yapmadan da edemiyorum
YAZILIMLA DÜZELMEDİ SERVİSE GÖTÜRDÜM, SOĞUK HAVALARDA AKÜ YETERSİZLİĞİ DENDİ, BANA PEK MANTIKLI VE KABUL EDİLEBİLİR GELMEDİ, ÜZERİNDE ÇALIŞTIKLARINI DÜŞÜNÜYORUM YAKINDA ÇÖZERLER İNŞALLAH.
(21-12-2016, Saat: 18:07)gokhanc yazdı:BU ARADA YAZILIMI GÜNCELLEDİLER BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ(21-12-2016, Saat: 18:03)yilmaztmr058 yazdı: İyi günler ben de aynı problemi yaşıyorum soğuk havalarda çalıştırırken uyarı veriyor hatta bu ara stop edip çalıştırırken unconnetc ekran gidip geliyor soğuktan olması muhtemel lakin yazılımla düzelir mi bilmiyorum. Sensörü devre dışı dedikten sonra tekrar devreye giriyorsa problem yok soğuktandır ama sinek küçüktür ama mide bulandırır hesabı yapmadan da edemiyorum
YAZILIMLA DÜZELMEDİ SERVİSE GÖTÜRDÜM, SOĞUK HAVALARDA AKÜ YETERSİZLİĞİ DENDİ, BANA PEK MANTIKLI VE KABUL EDİLEBİLİR GELMEDİ, ÜZERİNDE ÇALIŞTIKLARINI DÜŞÜNÜYORUM YAKINDA ÇÖZERLER İNŞALLAH.