Yorumları: 9
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
0
Yaşadığı Yer: (17) Çanakkale
Araç Bilgileri: 1.6 Multijet E6 120 HP 6 İleri Manuel Urban
Beğenenler: 0
2 Mesajına 2 beğeni geldi.
21-12-2016, Saat: 14:12
(Son Düzenleme: 21-12-2016, Saat: 14:18, Düzenleyen: Özermak7.)
Bu ses bütün 1.6 dizel egealarda vardır deneyip görebilirsin sebebidir volan dediğimiz bir parça tork fazla olduğu için gerçekleşir bu ses soğuk havalarda olur genellikle yani anormal bir durum yok ben bizzat kendim 5 6 1.6 dizelde denedim hepsinde var 1.3 1.4 te duyamazsın bu sesi çünkü tork düşüktür volan denilen parçayı araştırabilirsin internetten çok fazla kafana takmana gerek yok yani
Debriyaja bastığınızda sesin kesilmesi gayet normal yani sebebini çok net biliyorum fakat açıklayamıyorum net bir şekilde eğer isterseniz size yardımcı olabiliriz servis teknisyeninden biriyle görüştürebilirim özelden mesaj atabilirsiniz. İçinizi rahatlatmak amacıyla
Bu ses bütün 1.6 dizel egealarda vardır deneyip görebilirsin sebebidir volan dediğimiz bir parça tork fazla olduğu için gerçekleşir bu ses soğuk havalarda olur genellikle yani anormal bir durum yok ben bizzat kendim 5 6 1.6 dizelde denedim hepsinde var 1.3 1.4 te duyamazsın bu sesi çünkü tork düşüktür volan denilen parçayı araştırabilirsin internetten çok fazla kafana takmana gerek yok yani