Yorumları: 1
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
0
Yaşadığı Yer: (38) Kayseri
Araç Bilgileri: 1.4 Fire E6 95 HP 6 İleri Manuel Urban (Sedan)
Beğenenler: 0
0 Mesajına 0 beğeni geldi.
arkadaşlar egea 1.4 easy plus hatcback almak istiyorum kullanan yada yorumları olan varsa yorum yaparlarsa sevinirim...
Yorumları: 1
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
0
Yaşadığı Yer: (35) İzmir
Araç Bilgileri: 1.3 Multijet E5+ 95 HP 5 İleri Manuel Easy (Sedan)
Yerli üretimi destekleyen biri olarak, bu aracı aldım,hayatımın yanlışı yapmışım, sakın bu arabayı almayın, birçok Türkiye'de üretilen araç varken kesinlikle bu aracın yanına yaklaşmayın, benden uyarması..15 farklı marka ve model araç kullandım, bunlar içinde 4 markada ufak tefek (ki bazılarında benim kullanım hatamda oldu ve servise açıkça beyan ettim) sıkıntılar çıktı, ve hepmallarının arkasında durup ikiletmeden sorunumu çözdüler (opel, garantiden rot başı çatlağını (800TL), Hyundai kırılan kapı kollarını, çoğu kimsenin aşağıdan baktığı Tata (Otomatik pencere cam motorunu) 1 TL almadan ve bazılarında hatalı olduğumu (kapı kolu gibi) söylememe rağmen değiştirdi....Gelelim egea'ya hani şu meşhur 5 yıl garantiye, 6 ayda 3 defa garantiye işim düştü, 6 ayda tamamını cebimden yaptırmam istendi...Rakamlarımda abartı yok, 1TL lik askılık 9 TL lik kapı lastiği, ve en sonunda 135 TL lik davlunbaz kapağı, tabii sonunda kızıp yaptırmadım..3e 5 e bakmadan satacağım bu arabayı, Tofaştan 10 yıl garantili araçlardan alacağınıza, yukarda bahsettiğim araçlardan 1 yıl garantili araç alın derim...Kimse malını kötü görmek istmemez ama malesef malımın durumu bu, tofaşın marka değeri 135TL...
Yorumları: 50
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
0
Yaşadığı Yer: (23) Elazığ
Araç Bilgileri: 1.4 Fire E6 95 HP 6 İleri Manuel Urban (Sedan)
Bu site aracı kotuleme sitesi değil kardeşim.Bu aracı alan arkadaşların birbirleriyle görüş alışverişinde bulunduğu ve yardımlaştığı bir site..Binlerce insan var bu aracı alan ve almak isteyen..Sizin garantisinde veya servisinde sıkıntı çıkmış olabilir geçmiş olsun diyelim..Ama şu an bu forumda bulunan yüzlerce kişi egea aldı kullanıyor veya alacak..İstediğiniz aracı alabilirsiniz ama bu sitede yok efendim şu aracı almayın başka araç alın gibilerinden şeyler bence doğru değil..Adres burası değil..Hakkınız yendiyse hukuki yollardan gidip hakkınızı arayabilirsiniz..Ben ve benim gibi bir çok Arkdaş bu sitede bu aracı kullanıyoruz ve çok memnununuz...Umarım sizde aracınızı iyi fiyata satarda,herşeyiyle sorunsuz bir araca binersiniz....Teşekkürler Fiat bu araç gerçekten Fiat için bir devrimdir..Şuan aktif olarak kullanmaya devam ediyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım,tabiki yaşamayacağım anlamına da gelmiyor..Umarım kimse yapamaz...iyi günler