Yorumları: 369
Konuları: 13
Teşekkür Puanı:
1
Yaşadığı Yer: (34) İstanbul Anadolu
Araç Bilgileri: Henüz Egeam Yok
Beğenenler: 3
20 Mesajına 4 beğeni geldi.
Egeaya Rapid'i bir tutmam bile Rapid' linea seviyesi bir araç.Egea teknik özellik hünerleri vs bakımından C sınıfında ilk üç ardasındadır.(Egea,focus,astra).C sınıfı Seda'n alacaksan bu üçünden biri ama Egea daha ağır basıyor neden dersen ister 200km ile git ister 100 hiçbir titreme olmaz diğerlerinde bu biraz olsun var.Tasarımı performansı saymıyorum bile Tabiki Egea.
Yorumları: 1,151
Konuları: 34
Teşekkür Puanı:
32
Yaşadığı Yer: Belirtilmemiş
Araç Bilgileri: 1.6 Multijet E6 120 HP 6 İleri Dct-Otomatik Lounge Plus (StationWagon)
Araç Km Bilgisi: -
Beğenenler: 0
4 Mesajına 3 beğeni geldi.
Focus hem trim sesi hemde yol ve rüzgar sesi bakımından çok vasat. O aracın tek para eden kısmı süspansiyonları.
Yorumları: 97
Konuları: 1
Teşekkür Puanı:
2
Yaşadığı Yer: (6) Ankara
Araç Bilgileri: 1.6 Multijet E6 120 HP 6 İleri Manuel Lounge (Sedan)
4 Mesajına 0 beğeni geldi.
İkisi de değil hocam git bence Astra J al =)
Astra olmaz diyorsan o zaman keyifle Egea alabilirsin.
Yorumları: 97
Konuları: 1
Teşekkür Puanı:
2
Yaşadığı Yer: (6) Ankara
Araç Bilgileri: 1.6 Multijet E6 120 HP 6 İleri Manuel Lounge (Sedan)
4 Mesajına 0 beğeni geldi.
En basitinden Aynaları katlanıyor,Sunroofu var,Camları kumandadan kapanıyor,Anteni köpek balığı sırtı anten,elin oğlu bagaja bile 3-5 lira maliyeti geçmeyecek tutamaklardan koymuş daha bir sürü özellik.
Benim aracım da 2016 Fıat Egea 1.6 Multijet Lounge ancak ben önceki aracımdan daha fazla keyif alıyordum.Sizde kendinize itiraf edin ya daha iyi bi aracınız olmadı ya da en iyi aracınız bu şu ana kadarki.
Mesele tartışmak vs. değil sadece ufak bir ironi yaptım mesajımda sakin olun gençler.