1)ön Yargı:
mesela vatandaşın biri youtube da hani çamur atacak ya yazdığı yorum abi daha arabanın cd oynatıcısı yok usb bellek.var insanları korsan a yöneltiyor ya bune kadar komik bi yorum yasıda kendisinin 20 benim de huyum pis işte Özelden yazdım kardeşim murat biz janti albümünü hangi müzik marketten alabilirim falan abi hangi devirde yasiyoruz netten indir ne albümü dedi yani durum bu kadar komik.
2)Performans
Performans olarak dogal olarak insan bi linea ile kıyasıyo ve fark gercekten uçurum. Viraja 130 lâ girdim banamasın demedi arac linea ile girsem Allah korusun sonuçları dusunmuyorum. Ama söyledi bişey var bi Toyota ile kıyaslandığında Toyota dan iyidir diyemem ama kötüdür de diyemem buda bir gerçek
3)Fiyat
Fiyat hakkında hiç yorum yapmama gerek bile.yok zaten durum ortada ucuz Kredi seçeneklerini değerlendirelim madem dersekde yine piyasada 1-2firma anca baş eder
4)Donanım
Donanım olarak araba bi hyundai bi renault un orta seviyesiyle aynı cezbeden fiyatı bi renault a 65.000TL Ye bundan daha dusuk donanım alacağıma 54.000TL ye daha yüksek donanım alırım bu konuda herkes hem fikirdir heralde ne gerek var enayiliğe
5)Olumsuzluklar
Yokmu her arabada oldugu gibi tabikide var ama aşırı büyütecek sorun tabikide yok bagaj süspansiyonlarının Doğan bi araba gibi olması torpido gözünün küçük olması ön tarafta yumuşak malzeme kullanımı ve cam Otomasyonun sadece şoför tarafında tam olması olumsuzluklara
6)Yakıt bu konuda dizel olanlar çok memnun ancak benzin derseniz yorum yapamam benim yakıt tüketimi 100km(7.4) belkide yeni aldık ondan ama bu konuda herkes hem fikir deil.kiminde bu seviye daha dusuk kiminde yüksek o sizin araba kullanışınız ve şehir trafiğine bağlı
NOT:bu yazıyı tamamen tarafsız bir şekilde yazdım tabiki bi wolsvagen mercedes le kıyaslayamayız ve bu yazı için en az 2000 yorum okudum çok forum gezdim Don olarak. araba artısyla ekibiyle bu iyi.forumlar.