Yorumları: 193
Konuları: 6
Teşekkür Puanı:
5
Yaşadığı Yer: (47) Mardin
Araç Bilgileri: 1.6 Multijet E6 120 HP 6 İleri Manuel Urban
Beğenenler: 22
13 Mesajına 6 beğeni geldi.
O kadar yıldır arabasever bir insanım bu Egea'da yaşanan durumun benzerine rastlamadım. Tofaş-Fiat ortaklığı ile bir araç üretiliyor fakat üreticinin de kafası karışık gibi. Önce sedan çıktı beğendik aldık hala da severek biniyoruz. Bir kaç ay sonra hb kasa çıktı ama o ne çıkış arkadaş! Bir araç ancak bu kadar değiştirilir, makyajlı kasa mübarek. Şimdi de bu hb kasanın baz paketinin ön konsol kısmının sedandakiyle aynı olduğunu görüyoruz. Bir araçta bu kadar çelişki ve karmaşa olması... Olmadı yakışmadı FIAT markasına. Ayrıca sedan üvey evlat muamelesi de gördü. Kendi adıma bu firmaya kırgın olduğumu söyleyebilirim.
Yorumları: 193
Konuları: 6
Teşekkür Puanı:
5
Yaşadığı Yer: (47) Mardin
Araç Bilgileri: 1.6 Multijet E6 120 HP 6 İleri Manuel Urban
Beğenenler: 22
13 Mesajına 6 beğeni geldi.
Haklısın fiataga hocam. Tofaş ilk defa böyle iddialı bir araç üretiyor elleri ayakları dolandı galiba.
Yorumları: 41
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
0
Yaşadığı Yer: (34) İstanbul Anadolu
Beğenenler: 0
1 Mesajına 0 beğeni geldi.
Ekran olmamis bu şekilde, urbanda aynısı sanırım araba donanimlarina kimler nasıl karar veriyor ilginç bir pazarlama yöntemi var fiatın
Yorumları: 175
Konuları: 7
Beğenenler: 0
34 Mesajına 7 beğeni geldi.
Benim Aracim 1.6 lounge sedan ve ben aractan memnunum ayrıca hb lounge gore daha donanımlı neden mi çünkü bende navigasyon standart iç malzememde piano black detaylar var gündüz ledi ve mercek far mi ? Zaten dışarda yaptirmayla aynı fiyatı isteyecek servisler deri koltuk ısıtma ADAS vb mi zaten kullanmayacağım özellikler boşa masraf hb opsiyonsuz fiyatı ile bunu kanıtladı zaten sedan easy urban hb easy urban ile aynı hemen hemen zaten pek bi fark yok fiyatı dışında ben olaya sedan ların 2 el satış fiyatlarının dusmemesi adına yararlı bile oldu gözü ile bakıyorum yanlış anlaşılmasın ama grupta ve çevrede de birçok taxi egea gormeye başladım sonu linea gibi olmaz inşallah egealarimizin
Saygılar..
tHeMonSteR
Yorumları: 371
Konuları: 8
Teşekkür Puanı:
0
Yaşadığı Yer: (34) İstanbul Avrupa
Araç Bilgileri: 1.6 Multijet E6 120 HP 6 İleri Manuel Lounge (Sedan)
Beğenenler: 13
54 Mesajına 7 beğeni geldi.
19-05-2016, Saat: 20:15
(Son Düzenleme: 19-05-2016, Saat: 20:17, Düzenleyen: eduvardo.)
Led far gibi ince rütuşlara fazla takılmamak lazım. Araçta zaten aman aman bir değişiklik yok gördüğünüz gibi aynı.
Lounge versiyonunda ön konsoldaki teybin ekranı değişik ön farlarda da led var.
Tüketim politikasında bunlar normal şeyler arkadaşlar.
Nasıl zamanında Linea'ların 1.6 multijet motoru 1.3 motordan daha fazla tuttu sonra 1.3 motorları satabilmek için 1.6 motorları üretimden kaldırıp sadece satmaya devam ettiler hepsi tüketimi artırmak piyasayı hareketlendirmek için olan şeylerdir.
Araçlarımızın keyfini almaya bakalım Allah kaza bela vermesin.
iyi forumlar