Yorumları: 16
Konuları: 1
Teşekkür Puanı:
0
Yaşadığı Yer: (35) İzmir
Araç Bilgileri: 1.4 Fire E6 95 HP 6 İleri Manuel Urban
Beğenenler: 0
1 Mesajına 0 beğeni geldi.
arkadaşlar kullanım kitapçığının 34 sayfasında araçın bagajında sol tarafta elektirik pirizi olduğu söyleniyor ama nedense ben göremedim budurumu farkeden varmı acaba.....
Yorumları: 625
Konuları: 11
Teşekkür Puanı:
4
Yaşadığı Yer: (50) Nevşehir
Araç Bilgileri: 1.4 Fire E6 95 HP 6 İleri Manuel Urban (Sedan)
Plaka: 50 BB 303
51 Mesajına 0 beğeni geldi.
Arkadaşlar servis ile bu konuyu görüştüm. Servis müdürü elektrikçi usta ile falan konuştuk. Bana söylenen şu arka kapılar için çoçuk kilidi kullanın yükse hız da da araçın kapıları açılıyormuş. Bunu yapmalarında ki sebeb de şuymuş bir kaza anında yada herhangi bi problem durumunda içerden çıkmak istenildiği zaman çıkılamıyor büyük problem olabilir diye böyle bişey yapılmış. Örnek olarak da araç kaza yaptı kişi çıkmak istediği Zaman o tuşa basmadan açılmasa kişi içerden kapıyı açıp Nasıl çıkacak dediler. Yani böyle bi açıklama yaptılar bilginize.
Yorumları: 249
Konuları: 13
Teşekkür Puanı:
13
Yaşadığı Yer: (3) Afyonkarahisar
Araç Bilgileri: Henüz Egeam Yok
Araç Km Bilgisi: 300
Beğenenler: 2
12 Mesajına 5 beğeni geldi.
İşte Egea'nın bir artısı daha hafta sonu şehirler arası yolda yokuş aşağı 130km hızla inerken biranda köpek çıktı. Takla atmamak için frene fazla yüklenmedim. Çarptık mecbur zaten kaçacak hiçbir yer yoktu, araçların arasından çıktı bir anda. Aracın sadece sis farı ve tampon altı yırtıldı, ön alt plastik ızgara kırıldı. Aracı kenara çektim, içimden dedim ön taraf gitti kesin. Ama zarar o kadar azdı ki, ileriye baktım köpeğe ne oldu diye köpek ayağa kalkmış topallıya topallıya uzaklaşıyor. Trafik yoğun olduğundan fazla müdahale yapamadık. Ve gelelim servis kısmına, arkadaşlarımın vw var bana 4-5bin aşağı çıkamazsın dediler tampon değişir kesin dediler. Servis tüm işlemlere 1bin lira çıkardı. İşte Türk Malı bu, arkadaşlar inanamadılar, bende siz enayilik yapmaya devam edin dedim. Bence araç hem çarpışma hemde yaya güvenliğinden tam not aldı. Allah kimseye kaza bela vermesin....
Yorumları: 1,768
Konuları: 552
Teşekkür Puanı:
27
Yaşadığı Yer: Belirtilmemiş
Araç Bilgileri: 1.6 Multijet E6 120 HP 6 İleri Manuel Lounge Plus (Hatchback)
Araç Model Yılı: 2016
Araç Km Bilgisi: 60000
Beğenenler: 118
107 Mesajına 50 beğeni geldi.
Yorumları: 193
Konuları: 6
Teşekkür Puanı:
5
Yaşadığı Yer: (47) Mardin
Araç Bilgileri: 1.6 Multijet E6 120 HP 6 İleri Manuel Urban
Beğenenler: 22
13 Mesajına 6 beğeni geldi.
Şu marka takıntısı bir hastalık gibi malesef. Oysa marka takıntısı yerine insan mantığını kullanarak araç alırsa daha kazançlı çıkacaktır. Adam, gidip boş paket Volkswagen'e, full egea'nın parasını veriyor. Sebebini sorduğumda "abi adı yeter" diyebiliyor. Garip bir davranış biçimi; ama memleket gerçeği.
Yorumları: 472
Konuları: 20
Teşekkür Puanı:
1
Ad Soyad: Volkan
Yaşadığı Yer: (2) Adıyaman
Araç Bilgileri: 1.3 Multijet E5+ 95 HP 5 İleri Manuel Mirror (Sedan)
Araç Model Yılı: 2019
Araç Km Bilgisi: 3000
4 Mesajına 1 beğeni geldi.
Eğer ki o marka bağımlılığı olmazsa, bu aracları bu fiyata alamazsınız, talep artarsa fiyatta artar