Yorumları: 371
Konuları: 8
Teşekkür Puanı:
0
Yaşadığı Yer: (34) İstanbul Avrupa
Araç Bilgileri: 1.6 Multijet E6 120 HP 6 İleri Manuel Lounge (Sedan)
Beğenenler: 13
54 Mesajına 7 beğeni geldi.
21-04-2016, Saat: 23:52
(Son Düzenleme: 21-04-2016, Saat: 23:55, Düzenleyen: eduvardo.)
Yağmur ve far sensörlerinin urban paketinde de olması gerektiğini düşünüyorum.
Birde Egea'larda neden CD player yok şuan bunu çözüp bir anlam veremedim ( pek zararı yok ama değişik bir politika geldi bana )
Otomatik vitesi sadece benzinli versiyonda değil, Dizel otomatik olarakta üretilmesi lazımdı bence 1.6 120 HP otomatik ( ileride belki yaparlar )
Şuan genel olarak iyi bu paraya daha iyisi olamazdı zaten eksiklerde kıl tüy şeyler yokluğu fazla yormuyor aslında, olsada iyi olurdu ama.
iyi forumlar
Yorumları: 1,593
Konuları: 498
Teşekkür Puanı:
35
Yaşadığı Yer: Belirtilmemiş
Araç Bilgileri: Henüz Egeam Yok
Beğenenler: 45
226 Mesajına 96 beğeni geldi.
lounge kullanıyorum olmayan ıvırzıvırlar.basit ama olması gerekenler
gozluk koyma yerı
led gunduz farı
bagaj kapamak ıcın tutamac
bence bu araca arka koltuklarada on kolcak altından havalandırma verılebılırdı
ayna sınyaller
ucuzluk gostergesı sadaece surucu camının otomatık kalkması
otomatık katlanan aynalar olabılırdı.
yanı olmazsa olmaz degıl ama ezberbozan dedıysen bu kucuk seylerı yapmak lazımdı cok etkılemıyor ama bu araca eklenmelıydı
Yorumları: 371
Konuları: 8
Teşekkür Puanı:
0
Yaşadığı Yer: (34) İstanbul Avrupa
Araç Bilgileri: 1.6 Multijet E6 120 HP 6 İleri Manuel Lounge (Sedan)
Beğenenler: 13
54 Mesajına 7 beğeni geldi.
Ama beğendiğim başlıca özelliklerinden birisi ne tarafa manevra yaparsanız o tarafın sis lambası yanıyor. Bence güzel bir özellik.
Birde Renault bile çok paketine koymadığı 600-700 tl değerindeki opsiyon kolçak, Egea da tüm versiyonlarında bulunmakta. Bence bu rakama alınabilecek en iyi arabadır.
Yorumları: 59
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
4
Yaşadığı Yer: Belirtilmemiş
Araç Bilgileri: Henüz Egeam Yok
Araç Model Yılı: 2015
Beğenenler: 1
3 Mesajına 0 beğeni geldi.
Ben, bu kapıların kitlenipden içeriden açılma mevzusunu anlayamadım, bu bana kronik bir sorun gibi geldi. Açılacaksa ne anlamı kaldı o kilidin ? 50-60 km hızla giderken dışarıdan biri kapıyı açmaya mı çalışacakda sadece dışarıdan kitleniyor ?
Yorumları: 625
Konuları: 11
Teşekkür Puanı:
4
Yaşadığı Yer: (50) Nevşehir
Araç Bilgileri: 1.4 Fire E6 95 HP 6 İleri Manuel Urban (Sedan)
Plaka: 50 BB 303
Beğenenler: 0
51 Mesajına 0 beğeni geldi.
Çok güzel bi yere gelmiş konu. Tanıdığım da jetta var çoçuğu var ve aynı durum söz konusu arka kapıların çoçuk kilidini kapattı içerden açılmıyor. Çocuk kilidini kapatmazsan açılma durumu söz konusu. Pejo vardı bende onda tuşa basmadan açılmazdı. Tuşa basmadan açılmaması lazım daha güvenli özellikle çocuğu olanlar için. Belki bi özelliği vardır bilmiyoruzdur. Bu konuyu servise soracağım bakalım ne diyecekler bugün sorduktan sonra sizlerle paylaşırım aldığım cevabı.
Yorumları: 193
Konuları: 6
Teşekkür Puanı:
5
Yaşadığı Yer: (47) Mardin
Araç Bilgileri: 1.6 Multijet E6 120 HP 6 İleri Manuel Urban
Beğenenler: 22
13 Mesajına 6 beğeni geldi.
Nasıl ki camlar sürücü kapısındaki tuşla açılamaz olabiliyorsa, yolcu kapıları için de böyle bir tuş olabilirdi. Bu tuş olsaydı çocuk kilidine de gerek kalmazdı. Bu tür bir özellik zor ve maliyetli değil; ama belki de etik açıdan doğru bulunmadığı için bu uygulama yapılmıyordur. Etik açıdan sıkıntı nedir diye düşündüğümüzde, sürücünün yolcuyu zorla içerde tutması ve benzeri durumlar olabilir.