Yorumları: 29
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
0
Yaşadığı Yer: Belirtilmemiş
Araç Bilgileri: 1.6 Multijet E6 120 HP 6 İleri Manuel Lounge (Sedan)
Araç Km Bilgisi: 11.000
Beğenenler: 2
5 Mesajına 4 beğeni geldi.
merhaba arkadaşlar.
ses sisteminin kalitesinden ben de memnun kalmadım. ancak bence sorun kullanılan multimedya sistemi.
bende touch screen olmayan, normal radyolu Giulietta var, ses çok temiz ve çok kaliteli. ancak geçen haftalarda yurtdışındayken giulietta kiraladım, orda da bizim egea'da olan aynı touch screen ekran ve multimedya var. inanın kalite çok düştü. sorun bence multimedya sisteminin kendisinde.
ayrıca anlayamadığım, bu kadar özellikleri dolu bir araca nasıl olur da sadece 3 adet ekolayzır ayar imkanı verilir. bizim 2009 bravo'da bile gerçek bir ekolayzır ayarı vardı. yanlış hatırlamıyorsam 6 ya da 7 farklı ayar.
ses kalitesi olarak USB üzerinden MP3'lerden çok memnun değildim. bu sebeple sanırım FLAC uzantılı olan daha kaliteli dosya türünü denemem lazım. ancak bizim sistem çalıyor mu onları bilemiyorum.
son olarak da kendi ayarlarımı söyleyeyeyim. Bas +4 ; Orta +2 ; Tiz +6 kullanıyorum.
Yorumları: 29
Teşekkür Puanı:
0
Yaşadığı Yer: Belirtilmemiş
Araç Bilgileri: 1.6 Multijet E6 120 HP 6 İleri Manuel Lounge (Sedan)
Araç Km Bilgisi: 11.000
Beğenenler: 2
5 Mesajına 4 beğeni geldi.
FLAC müzik formatını denedim. malesef bizim aracın sistemi bu müzik türünü çalmıyor...
artık geriye 320kbs'lik MP3 ya da CD'den direk WAV dosyasına çervirme ve bu şekilde dinleme kalıyor.
Yorumları: 4
Teşekkür Puanı:
0
Yaşadığı Yer: (17) Çanakkale
Araç Bilgileri: 1.6 Multijet E6 120 HP 6 İleri Manuel Lounge
Beğenenler: 1
0 Mesajına 0 beğeni geldi.
Arkadaşlar egea nın müzik sisteminde linea da olan dance modu , rock modu, pop modu vs gibi modlar yok galiba ben baktım ama bulamadım onlar olsa biraz daha ses toparlanır bence.
Yorumları: 450
Konuları: 7
Teşekkür Puanı:
7
Yaşadığı Yer: (41) Kocaeli
Araç Bilgileri: Henüz Egeam Yok
Araç Km Bilgisi: 5555
Plaka: 16 V 2958
Beğenenler: 0
20 Mesajına 9 beğeni geldi.
ben hala alışamadım ses sistemine.
ban çok yavan ses veriyor kalitesiz.
youtube den bluetoot ile şarkı açarken videonun kalitesi önemlimi acaba?
UJIJU