Arkadaşlar bugun ıtıbarı ıle sızler ıcın otomatık versyonu test ettım
oncelıkler cok begendıgım konu vıtes gecıslerı gercekten cok tatmın edıcı . hıssettırmıyor gayet güzel
yakıt tuketımı olayına gırmedık olabıldıgınce yol ve hava sartları el verdıgınce abanmaya performans almaya yonelık bır test gerceklestırdım
arkadaslar tamame kendı fıkrım deneyımım uzerıne konusuyorum 1,6 dızel kullanıcısı olarak . bu araç benı hiç mi ama hiç tatmin etmedi. dızel motor ıcerı ses alıyor vs dıyorlar ya yuksek hıza ulasmak ıcın asıldıgında e-torq bıldıgın aglıyor. muazzam bır ses . gel gelelim cıkardıgı sesın hakkını veremıyor.
acıkcası benden performans anlamında gecer not alamadı. hiç 110 hp yi hissedemedim . 152 tork hissedemedim hiç. araç hiç kafa kaldırmadı hiç benı arkaya yaslamadı .
kendı kannatim bu araç yakıt anlamında da sizi üzer. .
yol tutus vs gayet güzel sıkıntı yok lounge model kullandım 16 elmas jantlar mevcut. malumunuz vites topuzu gercekten berbat.
alıcak arkadaslara hayırlı olmasını dılıyorum
fakar alırmısınız dersenız 1,6 dızelden sonra malesef almam arkadas. zayıf kalmıs bu araç
tamamen kendı dusuncelerım test ettıgım bana veren hissiyatlar. katılırsınız katılmazsınız tartısmaya polemiğe gerek yok
Video 1
Video2