28-11-2020, Saat: 22:50
(28-11-2020, Saat: 22:48)MuesTie yazdı: Ben bu satıcıdan aldım . Packercompany arkadaşıma da almıştık memnun kaldık bende aldım . Bütün sitelerde satışı var . En uygun n11 bulmuştum .Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Vakit kaybetmeden deneyeceğim çok teşekkürler.
Uzun+hündüz h15 , kısa h7.
https://urun.n11.com/led-far/stark-full-power-csp-led-xenon-h7-h4-h1-h11-h15-9005-9006-simsek-P329423589
Yazdıklarım tamamen merceksiz far için . LED alırken en önemli şey csp LED olması . Ne alırsanız alın csp LED ve canbus devresi olması gerekiyor .
Uzun+güzdüz için nerdeyse başka alternatif yok . Yuvası çok dar üretici az bizim araç sağolsun ampul seçiyor . Bu konuda bilinmesi gereken canbus devresi kesinlikle olmalı . Bu olmazsa arıza lambası yakar , yakmasada far kapalıyken belli belirsiz pırpır yapar akü boşaltır . Bunları denedim gördüm. Maalesef uzunlarda durum bu.
Kısalarda alternatif çok. Canbus olan bir sürü marka var . Ama ben tercihi yine bu markadan kullandım. Çünkü odaklanması merceksiz far için mükemmel . Kimseden küfür yemek istemedim . Kısa da daha uygun fiyatlı stark mini supervision pro canbus var . Bi alt kalite aslında bu da kullanılabilir. Nightgun serisinden uzak durun .
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi