Yorumları: 29
Konuları: 7
Teşekkür Puanı:
0
Ad Soyad: Süleyman
Yaşadığı Yer: (6) Ankara
Araç Bilgileri: 1.4 Fire E6 95 HP 6 İleri Manuel Urban Plus (Sedan)
Araç Model Yılı: 2019
Araç Km Bilgisi: 7500
Beğenenler: 0
0 Mesajına 0 beğeni geldi.
Merhaba
Aracım 2019 1.4 Fire Urban Plus . Garanti kapsamı hakkında pek bilgim yok. 5 yıl garantili sanırım . Bu 5 yıl aracın bütün herşeyiyle mi garantide yoksa örnek vermek gerekirse motor sadece ilk 2 yıl sonrasında motor garantide değil gibi bir durum var mı
Birde dışarda lpg taktırıldıgında sadece motor mu garanti dısı kalıyor. Diğer herşey yine garantiye dahil mi ?
Teşekkürler
Yorumları: 29
Konuları: 7
Teşekkür Puanı:
0
Ad Soyad: Süleyman
Araç Km Bilgisi: 7500
Bende yaza doğru lpg taktırmayı düşünüyorum . O halde lpg montajı yapmayan fiat servislerinde diğer her konu için garantimizi kullanmaya devam edebiliriz . Ki siz bu şekilde bir hizmet almışssınız. LPG konusunda kararsızım bu garanti durumları yüzünden o yüzden sormak istedim.
Yorumları: 135
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
0
Araç Bilgileri: 1.4 Fire E6 95 HP 6 İleri Manuel Urban (Sedan)
Araç Model Yılı: 2017
Araç Km Bilgisi: 65000
Piyasada acaip yanlış bilgiler veriliyor. Ben size doğrusunu açıklıyorum. Benimde aracım LPG li ve motor garanti dışı kaldı. Fakat aracımın motor aksamı dışındaki bütün parçaları hala garanti altında ki zaten lpg taktırdığımdan beri 2-3 kez garantiden parçalarım değişti. Yalnız 5 yıl garanti konusu tamamen kelime oyunu isterseniz gidin servislere sorun. Arkadaşlar aracınızın sizin müdahalenizin dışındaki parçaları 5 yıl garantili. Onun dışında kalan parçaların hepsinin 3 yıl garantisi var. Örneğin kumando kolları, kalorifer aksamları, teyp vs. haşır neşir olduğunuz parçalar hep 3 yıl garantili. Evet farkındayım fiatın sitesinde herşey 5 yıl gibi açıklanmış fakat örneğin teybiniz bozuldu ve 4. senede servise gittiniz. Servis diyor ki fabrika bu parçalara 5 yıl garanti vermiyor biz de değişim veya tamir yapamayız. Çok absurt bir durum katılıyorum fakat maalesef böyle çünkü bire bir servisteki bir müşterinin yanındayken şahit oldum.
Yorumları: 135
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
0
Araç Bilgileri: 1.4 Fire E6 95 HP 6 İleri Manuel Urban (Sedan)
Araç Model Yılı: 2017
Araç Km Bilgisi: 65000
Ben bakımlarımı hep dışarıda yaptırıyorum. Aracımın motoru garanti dışı fakat motor dışındaki herşeyin garantisi devam ediyor.
Yorumları: 37
Konuları: 1
Teşekkür Puanı:
0
Ad Soyad: Aho
Yaşadığı Yer: (41) Kocaeli
Beğenenler: 6
1 Mesajına 1 beğeni geldi.
Arka kamera montaji yapmak istiyorum fakat montajlarken geri vites isiklarinin kablosundan enerjiyi almak gerekiyor. acaba bu herhangi bir garantiyi devre disi birakir mi?