(10-12-2019, Saat: 10:30)egeacı99 yazdı: arkadaşlar merhaba.acc den mennun mu kullananlar.sırf bu özellik hoşuma gittiği için sedan yerine hb almak mantıklı mı? mesefa ayarı kaç kademe?mesela otoyoldaki mesafe ile şehiriçindeki mesafe elbette çok farklı olmalı.yani kademeler yeterli geliyor mu.yoksa ya uzak kalıyor ya da yakın ben kendi sürüşüme göre bırakacağım mesafeyi ayarlayamıyorum diyen var mı?30-160 arası demişler hız için.öndeki araç dursa da acc arabayı durdurur değil mi?sadece 20ye ayarlayamıyorum mesela öyle mi.
ve sedanla hb arasında çok fark var diyorlar.hb yi tavsiye ediyorlar konfor sessizlik yol tutuş vs için. ikisini de deneyen var mı acaba.hangisi daha iyi
Egea 1.4 Lounge Plus sahibiyim aracım hatchback ayni arabanın sedanı kayın biraderimde var. Kendi aracımla onun aracını kiyasladigimda benim aracimin daha sessiz ve yol tutuş olarak daha güvenli olduğunu gördüm. Kendisi de benim aracı kullandığında ayni seyleri söyledi. Hatchback yalıtım olarak konfor olarak bence sedandan daha iyi. Özellikle virajlardaki güveni benim için çok değerli. Sedanla 100 km/h hızla girdigim virajda esp devreye girdi. Ayni virajı 120 km/h girdigimde aracimda en ufak bir kayma hissi yasamadim.