Yorumları: 9
Konuları: 2
Teşekkür Puanı:
0
Ad Soyad: Djdjd
Yaşadığı Yer: (22) Edirne
Araç Bilgileri: Henüz Egeam Yok
Araç Model Yılı: 2017
Beğenenler: 0
0 Mesajına 0 beğeni geldi.
Merhba 2017 model sifir oto galeriden cikisli fiat egea 1.4easy modelini almak istiyorum. Butcemi zorlayarak.
Rahatlikla alabilexegim fiat linea 1.4 77 hp de var.
Birde hyndai i20 1.2. Jump butce zorlanacak bayagi
Bu 3. Arasinda cok kararsizim sifir galeriden almak zorundayim
Egea 1.4 easy ile internette 1 2 kisi cok sorun yasadigini soyluyor.
Benim icin onemli olan aracin ekonomisi ve yokuslarsa misal sahin, tempra gibi arabalara sollanmamak o kadar para veriyorum onlara gecilmek cok koyar adama.
Ve kronik sorunlari var mi
Ilk arabam olacagi icin coj acemiyim ve heyecanliyim
Yorumları: 9
Teşekkür Puanı:
0
Ad Soyad: Djdjd
Yaşadığı Yer: (22) Edirne
Araç Model Yılı: 2017
Fiat egea dusunuyorum zaten almayi ama aldigim gibi satmak istemiyorum ki bu durumda en az 5 yil kullanmam gerekli
En merak ettigim sey zaten 1.4 lerdeki yag yakim sorunu 2017 modelini alacagim ve almisken cebime en uygun kullanimi rahat bir arac istiyorum
Yorumları: 26
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
1
Yaşadığı Yer: Belirtilmemiş
Araç Bilgileri: 1.4 Fire E6 95 HP 6 İleri Manuel Urban (Sedan)
egea benzinlilerde yağ yakma sorunu yok sadece lpg takıldığı zaman. motor yağınıda değiştiriyorlar ondan sonra sorunda olmuyor.
Yorumları: 369
Konuları: 13
Teşekkür Puanı:
1
Yaşadığı Yer: (34) İstanbul Anadolu
Beğenenler: 3
20 Mesajına 4 beğeni geldi.
2017 model Easy alacağına hocam ikinci el temiz 15-16model urban al derim..
Yorumları: 41
Konuları: 6
Teşekkür Puanı:
0
Yaşadığı Yer: (34) İstanbul Anadolu
Araç Bilgileri: 1.3 Multijet E5+ 95 HP 5 İleri Manuel Urban (Sedan)
merhaba ;
Anladığım kadarı ile ÖTV muafiyetli, engelli raporu üzerine araç alıyorsunuz. Bu her zaman kullanılabilecek bir avantaj değil, bu yüzden doğru değerlendirmekte fayda var. Tabi kesinlikle bütçe meselesi bu işler, yoksa bu rapora istinaden mümkünse D segment, hatta E segment bir araba almak en mantıklısı ama bütçe yetmeyince olmuyor maalasef.. 1.4 egea kullanmadım, o yüzden performans vs. diğer özelikleri hakkında bilgim yok lakin bütçenizi aşamıyorsanız en azından urban donanımlı modleini alın, bu ÖTV muafiyetini easy donanım araç için kullanmayın derim. Tabi bu benim tavsiyem, easy donanımlı olan arkadaşlar alınmasınlar lakin 5 yıl satılamaz ( ÖTV ödenmeden ) araç in urban donanımı tercih ederim.
Yorumları: 226
Teşekkür Puanı:
0
5 Mesajına 7 beğeni geldi.
Model açısından değil bütçe yetmiyorsa model düşürün urban alın demiş arkadaş. Ama siz mecbur sıfır alacaksınız. Bem de biraz daha zorlayıo urban almanızı tabsiye ederim. Benzin dizel tercih meselesi. Ben benzinli veya lpg li araca binmem bir başkası da dizeli sevmez.
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 26
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
1
Yaşadığı Yer: Belirtilmemiş
Araç Bilgileri: 1.4 Fire E6 95 HP 6 İleri Manuel Urban (Sedan)
Daha önce çok sordum bu konuyu ben. Lpg montajı olmamış araçlarda yağ yakma sorunu yok, Servisin LPG yani landirenzo taktığı durumda ise servis de bunun farkında motor yağını değiştiriyorlar.Yağ değiştiğinde de lpg li araçlar için konuşuyorum, yağ yakma sorunu olmuyor.