(04-05-2018, Saat: 09:22)baba_yaga yazdı:sünger kağıttan mantıklı bende sünger koyim tşk fikir için. Peki bu durumu servise gösterme şansınız oldumu ?(04-05-2018, Saat: 09:17)mufuk yazdı: Sanırım araçlarımızdan gelen sesler farklı çünkü dün ben baya denedim tabletin arkasına hafif vurup vurup çektiğimde de titreşim şeklinde ses geliyordu gögüsü tokatladığımda da. Ekranın arka kapağındaki boşluğu elimle tuttuğumda ses kesiliyordu bıraktığımda geliyordu bozuk veya parke yolda. Ekranın arkasına alt kısmından torpidoyla birleştiği oyuk gibi olan kısma kağıt sıkıştırıp koydum boşluğu alması için ve bidaha denedim ve ses kesildi. Sanıırm bende torpidoda rahatsız edecek şekilde ve sürekli ses yapan kısım sadece tablet arkası ve bu ilk başlarda baya azdı enson ses baya artmıştı
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı sesten bahsediyoruz. Ses dediğiniz olay titreşimdir.Siz hem elinizle bastırdığınızda o iki cisim arasındaki mesafe artırdınız yada cisim koyarak bağlantısını kestiniz. Normal. Benim aracımda da tablet ile oyuk arasıdaki boşlukta sünger var.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi