Yorumları: 1
Konuları: 1
Teşekkür Puanı:
0
Yaşadığı Yer: (16) Bursa
Araç Bilgileri: 1.4 Fire E6 95 HP 6 İleri Manuel Urban Plus (Hatchback)
Beğenenler: 0
0 Mesajına 0 beğeni geldi.
23-05-2017, Saat: 12:27
(Son Düzenleme: 23-05-2017, Saat: 12:30, Düzenleyen: smtz.)
Merhaba arkadaşlar,
Sokağımda çok fazla kuş var ve aracı pisliyorlar. Arabayla direk temasını engellemek için branda almayı düşündüm ama brandanın araç hava almadığı için boyasına zarar verdiği gibi şeyler duydum. Bu konuda fikirleriniz ve önerileriniz nelerdir? Siz arabayı korumak için neler yapıyorsunuz?
Yorumları: 79
Konuları: 2
Teşekkür Puanı:
0
Yaşadığı Yer: (6) Ankara
Araç Bilgileri: 1.4 Fire E6 95 HP 6 İleri Manuel Lounge (Sedan)
Ben branda kullanmadım hiç yorum yapamayacağım ancak ben alırken boya koruma yaptırmıştım kardeşim harika bi şey,kuş pisliyor elime bezi alıyorum siliyorum anında çıkıyor.Eski aracımda boya koruma yoktu kuş pisliği çok zor çıkardı boyayı da mahvederdi eğer geç temizlediysem.Yani boya koruma öneririm ha bir de seramik kaplama diyorlar onun hakkında pek bi bilgim yok ama epey de pahalı bir şey deniyor bi araştırın boya korumadan da daha iyi.Bi de kaputa film öneririm yine yaptırmıştım kaput filmi de taş sekip geldiğinde hasarı önlüyor yine kuş pisliğinin kolay çıkmasını sağlıyor
Yorumları: 29
Konuları: 2
Teşekkür Puanı:
2
Yaşadığı Yer: (16) Bursa
Araç Bilgileri: 1.6 Multijet E6 120 HP 6 İleri Manuel Lounge (Sedan)
Araç Model Yılı: 2015
Araç Km Bilgisi: 46000
Ben branda kullandım ve bu araba içinde Branda aldım en ince kural arabaya her zaman bıranda örter kaldırırsan boyaya zarar verirsin söyleki tozlu arabaya bıranda serersen boyayı cizersin önce araba temiz olmalı.bır zorlukta kuş pislikli brandayı temizlemek te ayrı bir sorun olur
Ben sadece temiz arabayı eger full güneşte kalacaksa ve bir kaç gün kalacaksa kullanmak için aldım tatilde agac recinesi olmasın kavrulmasın diye kısıtlı kullanıyorum tercih senın zor bir durum bence kullanacaksan kuslardan korunaklı temiz arabayı örtme maksatlı kullanabilisin.
branda cok pahalı değil kullanamazsan kaybın cok para olmaz.bir dene istersen tecrüben olur.boya koruma ve seramik kaplamanın fiyatları brandaya göre birkaç kat pahalı iyi karar vermen lazım..kolay gelsin..
Yorumları: 1,593
Konuları: 498
Teşekkür Puanı:
35
Yaşadığı Yer: Belirtilmemiş
Araç Bilgileri: Henüz Egeam Yok
Beğenenler: 45
227 Mesajına 98 beğeni geldi.
Branda büyük tehlike tavsiye etmem
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 348
Konuları: 8
Teşekkür Puanı:
4
Yaşadığı Yer: (34) İstanbul Anadolu
Araç Bilgileri: 1.6 Multijet E6 120 HP 6 İleri Dct-Otomatik Lounge Plus (StationWagon)
2 Mesajına 1 beğeni geldi.
Brandayi kesinlikle tavsiye etmem zaten bir süre sonra vazgecersiniz emin olun... bende seramik kaplama var gerçekten hemen silinip çıkıyor boyaya zarar gelemiyor. ...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 1,151
Konuları: 34
Teşekkür Puanı:
32
Araç Bilgileri: 1.6 Multijet E6 120 HP 6 İleri Dct-Otomatik Lounge Plus (StationWagon)
Araç Km Bilgisi: -
6 Mesajına 5 beğeni geldi.
En güzeli aslında şefaf film gerçekten çok iyi oluyor. Eğer kapı kollarını çıkarmayı kapı döşemesi sökülmeden yapılsa hemen yaptırcam..
Teşekkür Puanı:
4
İlkercim bende kaput ta film var hemde fiat yaptı daha 4. Ayda rezil hale geldi arabanın o parlaklığını yok ediyor ki birde arabayı 4 kere yikattim daha bu güne kadar. .. yıkayınca bakıyorum kaput kötü görünüyor. .. İyi bir marka bulmak lazım herhalde...
Yorumları: 1,151
Konuları: 34
Teşekkür Puanı:
32
Araç Km Bilgisi: -
6 Mesajına 5 beğeni geldi.
3M orjinal buldun mu sorun yok. Çizikler için tek çare film abi gerçekten çok koruyor.
Teşekkür Puanı:
4
Koruyor taşı vs. ama kendide çiziliyor ve ucuz değil. ..