Yorumları: 3
Konuları: 1
Teşekkür Puanı:
0
Yaşadığı Yer: Belirtilmemiş
Araç Bilgileri: Henüz Egeam Yok
Beğenenler: 0
0 Mesajına 0 beğeni geldi.
Herkese iyi günler
Fiat Egea 1.6 manuel dizel aracım düz yolda arkadan sallantı yapıyor.Arka taraf bagımsız bir şekilde sallanıyor. Hız farketmiyor biraz hızlandıktan sonra hissediliyor. Sürekli olan bi sallantı değil.Aracı kasım ayında aldım.Sallantıyı hissettikten sonra servise götürdüm benim gibi gelenler olduğu söylendi.Arka amartisörler sertleştirilmiş bundan kaynaklıymış.Araca bakmadılar bile sadece test turu yaptık sonra 1.4 dizel bir araçla tur yaptık aynı sallantı o araçta da vardı ama sallantı gerçekten rahatsız edici benim durumumda olan var mı veya önerisi olan ?
Yorumları: 1,151
Konuları: 34
Teşekkür Puanı:
32
Araç Bilgileri: 1.6 Multijet E6 120 HP 6 İleri Dct-Otomatik Lounge Plus (StationWagon)
Araç Km Bilgisi: -
4 Mesajına 3 beğeni geldi.
01-02-2017, Saat: 09:43
(Son Düzenleme: 01-02-2017, Saat: 10:45, Düzenleyen: baba_yaga.)
Ben 1,6 E-torq kullandım hiç sallantı hissetmedim. Ancak ben aracın üstünde balans yaptırdım.Amortisör sertleştirildiği vakit olmaz bu durum. Bilakis daha stabil olur araç. Nerede ikamet ediyorsunuz?
Yorumları: 473
Konuları: 2
Teşekkür Puanı:
10
Araç Bilgileri: 1.6 Multijet E6 120 HP 6 İleri Manuel Lounge (Sedan)
35 Mesajına 10 beğeni geldi.
Lastik havalarını kontrol ettiniz mi,basit bir şey gibi görünür ama hava az ise yolda gezme yapar araba.Bu olayın amortisörle alakası yok,amortisör sadece arabanın esneme hareketlerini kontrol altında tutmaya yarar.Baba-yaga da söylemiş sert amortisörle esneme kabiliyeti iyice sınırlanır.