04-01-2017, Saat: 18:27
(Son Düzenleme: 04-01-2017, Saat: 18:28, Düzenleyen: enes2344.
Sebep: eksik yazım
)
1.6 e-torq lounge donanım paketli otomatik vitesli aracımla geçtiğimiz pazartesiden itibaren aranıza girmiş bulunmaktayım. Araç yeni olunca haliyle özelliklerini kurcalayıp öğrenmeye çalışıyorum. İlk dikkatimi çeken şeylerden biri youtube'da aynı aracın multimedya ekranında ayarı yapılan "follow me" özelliğinin benim multimedya ekranımda bulunmayışı oldu.
Başka bir sebeple yetkili bayiye uğradığımda bunu sordum ve oradaki yetkili bu özelliği far kolundan nasıl ayarlayacağımı gösterdi. Ama benim içim rahat etmedi. Neden bu özellik benim multimedya ekranımda yok diye belki de sebepsiz yere işkillenmiş durumdayım. Ne bileyim belki başka özellikler de bulunmamakta.
Zaten navigasyon çok berbat çıktı. Hiçbir yeri göstermiyor. 2015 sürümü var gibi görünüyor ama en basit sıradan bir navigasyonun çok rahatlıkla gösterdiği yerleri göstermiyor. Bunun güncellemesini de sordum. "Hocam senin araç günceldir" deyip geçiştirdiler. Velhasıl buna benzer sorunları yaşayan, çözen veya bu sorunların kaynağını bilen bir arkadaş varsa yardım talep etmekteyim. Şimdiden teşekkür ederim...