Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum

KAVAKLIDERE OTO MRT ELEKTRONİK
ÜNLÜ OTO Reklam Verin
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum
#1
2018 Egea 1.4 Urban aracımda geri görüş kamerasını aktif etmeye çalıstığımda proxi hizalanırken ETM modülü istek sınırlar dışında hatası veriyor.Daha önce forumda bahsedilen 235.bayta  kadar 00 bayt eklemeyi denedim.Multiecuscan 4.2 kullanıyorum.Neden olabilir yardımcı olabilir misiniz ? Bilgisayarım Windows 10 bununla alakalı olabilir mi ?

Aracımın Orjinal Proxi Yapılandırması

33 36 33 35 36 30 33 31 37 34 39 4F 55 54 50 55 54 44 4A 49 54 20 18 01 26 4F 04 00 05 10 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 4F 04 00 05 10 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 50 D9 04 01 A4 10 07 87 A0 24 41 07 42 10 00 03 A3 28 00 02 01 35 43 14 00 01 03 00 00 43 08 00 0C 00 02 00 80 00 00 00 00 00 30 81 00 25 10 5A 00 C6 02 B5 00 42 00 01 92 10 00 40 00 01 00 C0 00 81 00 11 00 00 49 00 01 14 50 42 00 00 00 01 00 00 70 00 01 1C C0 00 C0 00 05 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 01 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 80


Sonradan 160 ve 235 baytlarını 00 ile değiştirip dendim fakat yine olmadı.İstek sınırlar dışında hatasını yine aldım.

@mustafacit55
Cevapla
Beğenenler:
#2
Aracın ETM hatası için 235 byte yapmak yeterli oluyor ancak son byte 80 değill 00 olacak 5” mi yoksa 7” mi kullanıyorsunuz
Cevapla
Beğenenler:
#3
(20-02-2020, Saat: 17:50)Mustafacit55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aracın ETM hatası için 235 byte yapmak yeterli oluyor ancak son byte 80 değill 00 olacak 5” mi yoksa 7” mi kullanıyorsunuz
Son byte'ı 00 yaptım fakat yine aynı hatayı verdi.Aracım Uconnect 5 ve 23.00.81 versiyon yazılım var.Siz hangi Multiecuscan versiyonunu kullandınız acaba ? Bir de bilgisayarımın Windows 10 olmasıyla alakası olabilir mi ? Siz aktivasyon yaptığınız PROXİ bytelarını benimle paylaşabilir misiniz ?
Cevapla
Beğenenler:
#4
Tabi paylaşırım ama yarın bilgisayarımdan gönderebilirim. 3.91 ile yaptım ben byte düzenlemeyi
Cevapla
Beğenenler:
#5
(20-02-2020, Saat: 20:22)Mustafacit55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tabi paylaşırım ama yarın bilgisayarımdan gönderebilirim. 3.91 ile yaptım ben byte düzenlemeyi
Tamam hocam bekliyorum.Dün Uconnect 5'in engineering mode'una girdim orada Vecihl PROXİ diye bir sekme var oradaki kodlamada 80 değeri girili 235.byte'dan sonra 255.byte'a kadar 00 şeklinde kodlanmış gözüküyor.Multiecuscan'da ise 235 byte var gözüküyor.Sizde bu kodlama nasıl acaba Teypte görünen PROXİ ile Multiecuscan'daki PROXİ'nin sonu aynı mı kontrol edebilir misiniz ?
Cevapla
Beğenenler:
#6
Multiscan programında body computerda proxy hizalama var oraya gitince ctrl+alt+c yapınca byte veri çıkıyor
Cevapla
Beğenenler:
#7
Bende de ayni hatayi veriyor. Byte kontrol edince 160'a kadar cikiyor ve km gostergesi yanip sonuyor. Bir gece hic mudahale etmedim, kendiliginden duzelmis.

Bu hatayi acaba mavi modlu kablo kullanmayinca mi veriyor?
Cevapla
Beğenenler:
#8
Mavi kablo olmadan proxy yapamazsınız yapsanızda yarım kalır ve hata verir. Hatalı proxy line hattını keser buda kmde yanıp sönmeye neden olur
Cevapla
Beğenenler:
#9
Mavi modlu kablo ücret karşılığında satılır isteyenler dm den ulaşabilirsiniz.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cevapla
Beğenenler:
#10
Merhaba, bugün kendi aracıma kamera baglamak icin mes 4.5 sürümünü lisanslı satın aldım. Teyp versiyonum 23.00.81 proxy aşamasında etm hatası veriyor. Eski sürüm teyp olan arkadaşımın aracında sorunsuz proxy yaptı. Bu sorunumu nasıl giderebilirim ? Yardımlarınızı rica ediyorum.
Cevapla
Beğenenler:

Anahtar Kelimeler

Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum, Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum İncelemesi, Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum Videosu, Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum Online izle, Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum Fotoğrafı, Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum Yorumu, Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum Hakkında, Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum Nedir, Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum Açıklaması, Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum Oyunu, Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum Fiyatı


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Urban Paket araçlar için geri görüş kamerası montajı Caner K. 20 7,974 19-04-2021, Saat: 01:18
Son Yorum: Susuz61
  Egea geri görüş kamerasını aktif etme denizci 89 20,483 01-04-2021, Saat: 15:06
Son Yorum: AGS-414
  Geri viteste meyil çıkarken gelen ses karazade 0 174 26-02-2021, Saat: 21:01
Son Yorum: karazade
  Geri Vites Lambası Led aliakat 3 320 17-02-2021, Saat: 21:55
Son Yorum: aliakat
  Geri Görüş Kamerası Hakkında Afy 24 4,899 09-08-2020, Saat: 17:54
Son Yorum: Murat SGLM

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi