Fiat Egea Android Auto Youtube İzleme ve Ekran Yansıtma (Rootsuz)

Reklam Verin Reklam Verin
Reklam Verin Reklam Verin
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiat Egea Android Auto Youtube İzleme ve Ekran Yansıtma (Rootsuz)
#1
Fiat Egea android auto üzerinden Youtube video izleme imkanı tanıyan yeni bir uygulama çıkmış. Telefonuzda root olmasına gerek yok. İnceleme videosunu da ekliyorum.

https://m.youtube.com/watch?v=ymF9tJGhWxc

Video açıklaması
Telefonda hiçbir işleme ve roota gerek kalmaksızın sadece birkaç dakikada Androidauto dan Youtube açmak artık mümkün. Diğer aylarda indireceğimiz diğer ücretsiz uygulamalarla telefon ekranını yansıtma, telefondaki videoları izleme gibi özelliklerde eklenebilecektir.

İlgili dosya için
https://github.com/shmykelsa/AAAD/releases
https://github.com/shmykelsa/AAAD/releases/download/v1.2/AAAD-1.2-release.apk

-Donanım Haber Sitesinden Alıntıdır - 
Herkese merhabalar,
Son birkaç haftadır Android Auto üzerinden hareket halindeyken araçta video oynatma ve ekran yansıtma özelliklerinin artık telefonu rootlamaya gerek kalmadan kullanılabildiği ile ilgili paylaşımlar görüyordum fakat forumda bununla ilgili fazla bir yazı görmeyince konusunu açmak istedim.
ÖNEMLİ NOT: Aracın multimedya ekranında oynayan bir videoya seyir halindeyken gözünüzün kayması ciddi olarak dikkatinizi dağıtmakta. Bu paylaşımı özellikle çocuklu ailelerin uzun yolculuklarda işine yarayacağını düşündüğüm için yapıyorum. Hem kendinizi hem de trafiği riske atacak kullanımlardan kaçının.
Bu işlemler şu anda iki farklı uygulama üzerinden yapılabilmekte, bir tanesi(AAAD) her 30 günde yalnızca 1 içerik indirmeye izin verirken diğeri(AAStore) tüm içerikleri ücretsiz olarak sunmakta.
Her iki uygulamanın da indirme ve destek sayfalarının linkini paylaşıyorum ancak benim önerim tüm içerikleri ücretsiz sunduğu için AAStore olacak ve anlatımları bu uygulama üzerinden yapacağım.
AAStore (Android Auto Store):
AAAD (Android Auto Apps Downloader):
Not: Android Auto üzerinden rootsuz şekilde video oynatabilmek ve görüntü aktarabilmek için Android Auto'nun 6.4 nolu sürümün altında bir versiyon kullanıyor olmalısınız. 6.3 nolu sürümün indirme linklerini mesajın en sonunda paylaştım.
AAStore'u indirdikten sonra uygulama içerisinden kendi kullanımınıza uygun programları telefonunuza indiriyorsunuz. Ben YouTube ve telefonumdaki videoları oynatmak istediğim için CarStream, Fermata Auto ve Fermata Auto Control'ü indirdim. Direkt telefonunun ekranını yansıtmak isteyenler Mirror programlarını da kurabilirler.
Kurduğum programları uygulama içerisinden aşağıdaki şekilde işaretledim.
[Resim: 59c1fc7eeada14ad096269341e120b1a.png&t=0...480&text=1]
Android Auto içerisinden uygulamaların eklenip eklenmediğini kontrol etmek için ayarlar menüsünden "Başlatıcıyı özelleştirme" bölümüne bakabilirsiniz. Eğer yüklediğiniz programlar burada gözüküyorsa işlem başarılı olmuştur.
[Resim: f4a6ea59e21a1142fc18f134a7f9a76d.png&t=0...480&text=1]
Daha önce bu işlemi yapanlardan örnek videolar:


Android Auto 6.3
Android Auto'nun 6.3 nolu sürümlerinin APK linklerini aşağıda paylaşıyorum. Telefonunuza uygun versiyonu indirip kurabilirsiniz. Telefonunun işlemci mimarisini bilmeyen kullanıcılar hangi sürümü indirmeleri gerektiğine Droid Info uygulaması ile bakabilirler. Droid Info uygulamasının "Sistem" sekmesindeki "Komut Setleri" bölümünden indirmeniz gereken sürümü görebilirsiniz.
[Resim: d4a7529e571434558ec3de3be6704c69.png&t=0...480&text=1]
Android Auto 6.3.6113 (x86).apk
Sosyal Medya Hesaplarımız
[Resim: facebook-color.png] [Resim: instagram-color.png] [Resim: twitter-color.png] [Resim: youtube-color.png]
www
Cevapla
Beğenenler:
#2
Güzel bilgi teşekkürler, yorumlarda çoğu kişide olmuş. Fakat benim telefonda olmadı, Sony XA1 Plus Android 8.0, muhtemelen ya telefondan ya da Android sürümden kaynaklı
Cevapla
Beğenenler:
#3
Android 10 başka bir telefonda denedim, onda oldu. (Asuz Zenfone Max Pro)

[img][Resim: 5h2vwj.jpeg][/img]
[img][Resim: 5h2vwj.jpeg][/img]
[img][Resim: 4ael0o.jpeg][/img]
Cevapla
Beğenenler:
#4
(06-05-2021, Saat: 15:06)ferruhozcan yazdı: Güzel bilgi teşekkürler, yorumlarda çoğu kişide olmuş. Fakat benim telefonda olmadı, Sony XA1 Plus Android 8.0, muhtemelen ya telefondan ya da Android sürümden kaynaklı

Bazı telefon modellerinde olmuyormuş şuan için.
Sosyal Medya Hesaplarımız
[Resim: facebook-color.png] [Resim: instagram-color.png] [Resim: twitter-color.png] [Resim: youtube-color.png]
www
Cevapla
Beğenenler:
#5
Teşekkür ederim bilgi için. Vermiş olduğunuz bilgi aslında çok kıymetli insanlar bunu Facebook gruplarında para karşılığı yapıyor. Ya da gizlemeye çalışıyorlar. Tekrardan teşekkür ederim. Emeğinize ve bilginize sağlık.
Cevapla
Beğenenler:

Anahtar Kelimeler

Fiat Egea Android Auto Youtube İzleme ve Ekran Yansıtma (Rootsuz), Fiat Egea Android Auto Youtube İzleme ve Ekran Yansıtma (Rootsuz) İncelemesi, Fiat Egea Android Auto Youtube İzleme ve Ekran Yansıtma (Rootsuz) Videosu, Fiat Egea Android Auto Youtube İzleme ve Ekran Yansıtma (Rootsuz) Online izle, Fiat Egea Android Auto Youtube İzleme ve Ekran Yansıtma (Rootsuz) Fotoğrafı, Fiat Egea Android Auto Youtube İzleme ve Ekran Yansıtma (Rootsuz) Yorumu, Fiat Egea Android Auto Youtube İzleme ve Ekran Yansıtma (Rootsuz) Hakkında, Fiat Egea Android Auto Youtube İzleme ve Ekran Yansıtma (Rootsuz) Nedir, Fiat Egea Android Auto Youtube İzleme ve Ekran Yansıtma (Rootsuz) Açıklaması, Fiat Egea Android Auto Youtube İzleme ve Ekran Yansıtma (Rootsuz) Oyunu, Fiat Egea Android Auto Youtube İzleme ve Ekran Yansıtma (Rootsuz) Fiyatı


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  10" Ekran USB'den video oynatma karabet 0 13 08-10-2023, Saat: 20:21
Son Yorum: karabet
  Fiat Egea Cross Ses Sistemi 2021 beab 0 473 29-08-2021, Saat: 16:51
Son Yorum: beab
  Dokunmatik Ekran Engineering Mode ahoerkam 9 4,384 17-07-2021, Saat: 22:05
Son Yorum: EROS38
  2021 modellerde youtube servan.ozmen@gmail.com 7 815 17-05-2021, Saat: 12:56
Son Yorum: egea31
  2019 7 inch ekranlı modeller için Android li multimedia çıkmış. Noter 8 3,591 22-01-2020, Saat: 19:37
Son Yorum: Noter

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi