Bugün EGEA' nız İçin Ne Yaptınız ? - Sayfa 4

Reklam Verin Reklam Verin
Reklam Verin Reklam Verin
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugün EGEA' nız İçin Ne Yaptınız ?
#31
Arkadaşlar tüm iyi niyetleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bende boya takıntısı çok farklı isterse aracın her yeri boyalı olsun ancak boya da farklılık olmasın. Boyanın tutması çok önemli. Bu hassasiyetim sebebiyle desteklerini benden esirgemeyen Satış Sonrası Teknik Müdürüm Sayın Kubilay DİNÇER beye sonsuz saygılarımı sunuyorum.Forumumuz aracılığı ile kendisine ve emeği geçen tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.Lokal Boya olmasına çok iyi tutmuştu. Kesinlikle ilgi alakada ve satış sonrasında FİAT tek geçerim.
Cevapla
Beğenenler:
#32
Hocam geçmiş olsun, çok emeğin var aracının üstünde nazara gelmiş. Ama Allah yapanı karşına çıkarmasın.
Tekrar geçmiş olsun
Cevapla
Beğenenler:
#33
aliosmanozgür hocam iyi dileklerin için teşekkür ediyorum sana. Sadece lokal boya atıldı.

[Resim: QvEqjZ.jpg]
[Resim: X97AZk.jpg]
Cevapla
Beğenenler:
#34
Arkadaşlar 3 gün önce çocuğu okuldan aldım eve geldim bagajdan eşyaları alırken kızım kapıyı yavaş aç yandaki araca vurmasın dedim. akşamda karanlıktı ve florans tarzı bir ışığın altında idi bir baktım ki sağ ön kapının orda göçük var. En nefret ettiğim şeydir kapı çarpmaları yüzünden olan göçükler. Ancak sanki bu bana serviste olmuş gibi geldi kapı vurması gibi değildi. Servise götürdüm çekemediler iz vardı ve gözün sürekli oraya çarpıyordu inanın yeni hevesim hemen gitti desem yeridir. Sonra internette bu adamı gördüm ve dün kar kış demeden gittim. 50 TL ye %98-99 oranında giderdi. Ankarada ki arkadaşlar için yeri Otonomi B5 de.
Cevapla
Beğenenler:
#35
Üstadım dert etme dedim ya saçı çok ince malesef ama tüm arabalar böyle artık gocukcuye abone olacağız. .. arabaya dayansan gocuyor. ..

Note 4 cihazımdan gönderildi
Cevapla
Beğenenler:
#36
Aynen bana da öyle geliyor. Ankara İstanbulda o kadar çok araç varki evin salonunda saklmadığın sürece herşeyin olma olasılığı var. Yeni diye böyle senesini devirse bu kadar takmam aslında.
Cevapla
Beğenenler:

Anahtar Kelimeler

Bugün EGEA' nız İçin Ne Yaptınız ?, Bugün EGEA' nız İçin Ne Yaptınız ? İncelemesi, Bugün EGEA' nız İçin Ne Yaptınız ? Videosu, Bugün EGEA' nız İçin Ne Yaptınız ? Online izle, Bugün EGEA' nız İçin Ne Yaptınız ? Fotoğrafı, Bugün EGEA' nız İçin Ne Yaptınız ? Yorumu, Bugün EGEA' nız İçin Ne Yaptınız ? Hakkında, Bugün EGEA' nız İçin Ne Yaptınız ? Nedir, Bugün EGEA' nız İçin Ne Yaptınız ? Açıklaması, Bugün EGEA' nız İçin Ne Yaptınız ? Oyunu, Bugün EGEA' nız İçin Ne Yaptınız ? Fiyatı


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  HER GÜN YENİ BİR ŞARKI !! Arabalarımızda Dinlemek İçin Şarkı Öneriyoruz Sanalad 96 44,086 04-03-2017, Saat: 09:11
Son Yorum: VALDES

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi