Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea 1.4 MPI (Atmosferik) Motor LPG Dönüşümü ve Yakıt Değerleri (Landirenzo)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
merhabalar bu yaz 1,4 lounge paket almıştım 4800km de oldu ,artık lpg taktırmayı düşünüyorum son fiyatlar ne oldu acaba ve ne yapmamız gerekiyor?
ben de 1.6 e torq aracıma lpg taktırdım. ankarada yaşıyorum ve sabahları son zamanlarda sıcaklık -1 ile -9 arasında oluyor.çalıştırdıktan sonra 1-2 dakika bekleyip hareket ediyorum ve araç ancak 10 dk (7-8KM) sonra lpg ye geçiyor.montajı yapan şaşmazdaki olgun lpg ye gittiğimde de,landirenzo kitlerin hazır geldiği sensör konumundan kaynaklı bu durumun yaşandığı ve birşey yapamayacaklarını söylediler.sadece devreye girme sıcaklığını 40 tan 35 e çektiler(daha aşağı çekemiyorlarmış)
onlardan çözüm bulamayınca tan otoyu aradım onlar da aracı görmek istediler, müsait bir zamanımda aracı götüreceğim. ev iş arası 15 km lpg ye geçmemin hiçbir artısı olmadı.

(22-12-2016, Saat: 14:59)sahil33 yazdı: [ -> ]merhabalar bu yaz 1,4 lounge paket almıştım 4800km de oldu ,artık lpg taktırmayı düşünüyorum son fiyatlar ne oldu acaba ve ne yapmamız gerekiyor?

montaj işlemi için 3 hafta önce 2850 lira verdim. diğer işlemler( sızdırmazlık,ruhsata işletme..) yaklaşık olarak 300 lira tutuyor
(22-12-2016, Saat: 15:31)cutkuc yazdı: [ -> ]ben de 1.6 e torq aracıma lpg taktırdım. ankarada yaşıyorum ve sabahları son zamanlarda sıcaklık -1 ile -9 arasında oluyor.çalıştırdıktan sonra 1-2 dakika bekleyip hareket ediyorum ve araç ancak 10 dk (7-8KM) sonra lpg ye geçiyor.montajı yapan şaşmazdaki olgun lpg ye gittiğimde de,landirenzo kitlerin hazır geldiği sensör konumundan kaynaklı bu durumun yaşandığı ve birşey yapamayacaklarını söylediler.sadece devreye girme sıcaklığını 40 tan 35 e çektiler(daha aşağı çekemiyorlarmış)
onlardan çözüm bulamayınca tan otoyu aradım onlar da aracı görmek istediler, müsait bir zamanımda aracı götüreceğim. ev iş arası 15 km lpg ye geçmemin hiçbir artısı olmadı.

(22-12-2016, Saat: 14:59)sahil33 yazdı: [ -> ]merhabalar bu yaz 1,4 lounge paket almıştım 4800km de oldu ,artık lpg taktırmayı düşünüyorum son fiyatlar ne oldu acaba ve ne yapmamız gerekiyor?

montaj işlemi için 3 hafta önce 2850 lira verdim. diğer işlemler( sızdırmazlık,ruhsata işletme..) yaklaşık olarak 300 lira tutuyor
Üstad bende Olguna taktırdım aracı sabah en az 5 dk çalıştırıyorum 1 km sonra geçiyor Olgunda usta başı Yavuz usta var ondan başkasına ayar yaptırma Yine gelişme olursa haber bekliyoruz

Casper_VIA_V9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıcaklık ayarı 25 e çekince geçiş baya kısalıyor. Ben 25 e çektirdim. Evo modeli bendeki
(23-12-2016, Saat: 10:24)Ibrahim Duyuler yazdı: [ -> ]Sıcaklık ayarı 25 e çekince geçiş baya kısalıyor. Ben 25 e çektirdim. Evo modeli bendeki

Kışın LPG ye geçiş 40 derece olması motorun sağlıklı çalışması için iyi olur
Arkadaslar simdi fiat cagri merkezini aradim bizim servis disinda lpg takilirsa motor garanti kapsamina girmez diyorlar. Ama bazi servisler disarida baska yerlere yonlendiriyor dedim gaeantisi devam eder diye o zaman sizde o servisten yazi alin elinizde bulunsun diyor bir sikinti yasarsaniz o belge ile baska servisler garanti disi dedigi zaman o belgeyi kullanmaya calisirsiniz diyorlar. Yani servis disi takilan lpg garanti disidir anladigim kadariyla
ilginc bir bilgi bende yarın başka bir yer var oraya yonlendirmislerdi,
Kesinlikle servis dışında taktırmayın bulunduğunuz yerde servis montaj yapmıyorsa en yakın ilde montaj yaptırın en son çağre servis dışarı yönlendirme yapıyorsa imzalı kaşeli evrak alın

Casper_VIA_V9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sevgili dostlar;
FİAT yetkili servislerinde yapılan, LPG dönüşümleri, Aygaz tarafından YGS (Yakıt Güvence Sistemi) altına alınmaya başlamıştır. Yani aracınızın motor ve yakıt sisteminde ortaya çıkabilecek, sorunlar bu kapsamda, Aygaz tarafından garanti altına alınmıştır.
Üstelik, Yakıt alırken de % 10 fiyat avantajı ve sürpriz hediyelerle...
nasıl yararlanabiliriz acaba?

Sent from my D5803 using Tapatalk
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24