Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea Beyaz Ampul Far Test Videosu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3

@furkan50 arkadaşımızın aracı 

Video da fena değil gibi duruyor. Peki senin yorumunu alalım önerir misin bizlere beyaz ampülü ? (:
(29-04-2016, Saat: 12:09)EYK50 yazdı: [ -> ]Video da fena değil gibi duruyor. Peki senin yorumunu alalım önerir misin bizlere beyaz ampülü ? (:
Çok yüksek maliyetli şeyler değil estetik olarak değer katıyor bunlar bende düşünüyorum sök tak ampuller zaten ömrü ilk polis çevirmesi yada muayene ye kadar performans yorumları zaten kişiden kişiye değişiyor ama dediğin gibi video da kuru hava için en azından yeterli gözüküyor..

tHeMonSteR
(29-04-2016, Saat: 12:09)EYK50 yazdı: [ -> ]Video da fena değil gibi duruyor. Peki senin yorumunu alalım önerir misin bizlere beyaz ampülü ? (:

valla daha once beyaz ampullü araba kullanmadım :Big Grin
sımdı anlayamadım iyi mi kötü mü yanı ben bir olumsuz birşey göremedım gayet gösteriyordu . şehir için zaten sıkıntı yok
Teşekkür ederiz (: o Zaman deneyelim bakalım sonuçta masraflı bi uygulama değil Smile Furkan'ın arabaya yakıştı baya
Bendekinin aydinlatma olayi super otesi en yakin zamanda benden de video var Smile yanliz karanlik ortam lazim ilk buldugum yerde cekimini yapacagim Smile

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun estetik olarak gayet hoş güzel. Fakat dezavantajını sisli ve yağmurlu havalarda anlayabilirsin diyim. Smile

Güle güle kullanınız  Allah kaza bela vermesin

iyi forumlar
Heisenberg bende senin aldığın supremeden aldım kargo yeni getirdi degiştirirken ampülü tam olarak nasıl çıkartıyoruz tarif edebilir misin lütfen
(30-04-2016, Saat: 18:52)MARS3863 yazdı: [ -> ]Heisenberg   bende senin aldığın supremeden aldım kargo yeni getirdi degiştirirken ampülü tam olarak nasıl çıkartıyoruz tarif edebilir misin lütfen

valla kardeşim ben kendım degıstırmedım ama sağ taraf kaputtan giriliyor. sol taraf camurlugun arkasından bukadarını bılıyorum yuvasından nasıl cıkardı nasıl takıldı bılmıyorum valla. bu arada cıkanları kaybetme muaynede falan sıkıntı olursa dursun kenarda yada begenmezsen . işi bilen birine bırakırsan daha saglıklı olabılır
Sayfalar: 1 2 3