Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: FIAT HİZMETLER Araç Altı İzolasyon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
(01-11-2016, Saat: 19:01)baba_yaga yazdı: [ -> ]delinmeden takılıyor ancak yetkili servis te montaj da kullanılan punta makinesi olması şart.

Şahane olmuş gerçekten,resimler için teşekkürler.Valla sizin orası iyiymiş ben bu parçayı alıp sanayiye götürsem,ustalar bırak uğraşmayı başımıza ne iş açtın diye bir de dayak atar gönderirler Big Grin Servis yapıyor mu bunu,bir de fiyat nedir.
Hocam ben tüm işlerimi Ankara da kartaş fiat yaptırıyorum. Servis Müdürü Sedat bey ile projelendirdik.
Hocam biraz tuzlu oldu ama uzun süre bineceğim için sıkıntı yok.
Tanesi 65+kdv alt muhafazalar. Özel vidaları var 98 tl.
26 tane bakır çivi gidiyor. Tanesi 13 lira. bunlar malzeme parası idi.
İşçilik 250 tl verdim.

Ancak çok temiz işçilik oldu ve hiçbir şekilde delme işlmei olmadı. Fabrikada kullanılan punta makinesi ile delik kısımlara gelen bakır vidalar puntalandı. Orta kısımlardaki delikler zaten fabrikasyon vardı. Ayrıca diplerine iyice pütür sıkıldı. Üstüne montaj oldu. Malzeme harika bir malzeme kesinlikle metal değil. Özel bir malzeme.
EYVALLAH yolumuz Ankara'ya düşerse ancak orada yaptırırız,bizim servis küçük böyle ekstra işlerle uğraşmıyor.
Peki araca nasıl katkıları oldu üstat

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bunun asıl amacı hem aracın altından akan havanın daha aeorodinamik akmasına böylelikle rüzgar sesinin azalmasına hem de içindeki madde bileşeni ile yol gürültüsüne etkisi oluyor. Ayrıca araç tabanından geçen kablo ve hortumları koruma amacı da oluyor. En önemlisi rüzgar akışında iyileşme sonucunda da rüzgar sesinde azalma sağlıyor.
Arkadaşlar StationW için bir deneme yaptım, telefonumdaki desibel ölçüm programı ile Honda CRV benzinli otomatik aracın sağ kulak seviyesinde sesi ölçtüm 110-120km civarı 91db ses çıktı kalibrasyon önemli değil çünkü sadece Egea Station ile mukayese için yaptım. Egea da 130km de aynı yolda aynı yükseklik ve telefonda aynı programla 84-85db çıktı ... bence gerçekten çok başarılı. Gerçekten üst sınıf araç hissi veriyor, ben hiç pişman değilim Allah utandırmasın...
Ömer hocam rakamlar 3 kata yakın sessiz diyor. Çok çok iyi bir değer
Evet üstadım matematiksel olarak doğru zaten kulağımda öyle geldi ama yanılmamak için olctum Honda üst segment iddialı bir araba onu geçmek güzel. ..

Note 4 cihazımdan gönderildi
Adac testlerinde Honda 68,2 civarında bir gürültü düzeyi var diye ölçüm yapılmış. SW daha iyi değer alması gerçekten güzel. Zaten yaptığım incelmede bu konu üzerine çok çalışılmış belli. Fiat tek yapması gereken Multijet2 daha da sessizleştirmek.
Fiat yetkili serviste araç altı izalasyon yapılması 475 TL+KDV çok pahalı bir şey değilmiş


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15