Yorumları: 167
Konuları: 13
Kayıt Tarihi: 29-12-2019
Rep Puanı:
2
Beğenenler: 2
5 Mesajına 8 beğeni geldi.
Evet arkadaşlar düşünceleri deneyimleri burada paylaşalım . Biraz bakındım ama bununla ilgili konu açılmamış .
Eskiden beri aklımda kalmış en iyi gaz yağsız olan denirdi . Bu da Milangaz ve Shell en iyi örnek verilirdi . Ben hem motorin hem benzin hem de LPG de Shell kullanıyorum . Sizlerin de bu konuda tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum .
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 139
Konuları: 3
Kayıt Tarihi: 03-06-2017
Rep Puanı:
0
Yaşadığı Yer: (6) Ankara
Araç Bilgileri: 1.4 Fire E6 95 HP 6 İleri Manuel Urban (Sedan)
Araç Model Yılı: 2017
Araç Km Bilgisi: 41000
Beğenenler: 13
21 Mesajına 23 beğeni geldi.
Güzergahlarımda bulunan Shell, Opet, PO ve BP arasında hangisi o an en ucuzsa ondan alıyorum.
Yorumları: 4
Konuları: 0
Kayıt Tarihi: 07-04-2020
Rep Puanı:
0
Ad Soyad: Ahmet
Yaşadığı Yer: Belirtilmemiş
Araç Bilgileri: 1.6 Etorq E6 110 HP 6 İleri Otomatik Urban (Sedan)
Araç Model Yılı: 2017
Beğenenler: 2
0 Mesajına 0 beğeni geldi.
Kimin ne yaptığı ne dediği gaza ne kattığı belli değil. bence önemli olan bilindik bir firmadan Opet, Shell. PO ve BP den alıp birine takılmak 10000 km sonra filtre sökünlünce ve araçta enjektörlerin durumuna bakıldığında işler iyiyse devam etmek. birde tutabiliyorsanız yakıt fişlerini en azından yakıt bitene kadar atmamak yakıt kaynaklı sorun yaşadığınızda belgelemek adına. ben shelleden alıyorum. sorun yok gibi.
Yorumları: 196
Konuları: 28
Kayıt Tarihi: 14-11-2018
Rep Puanı:
0
Ad Soyad: Melih Eken
Yaşadığı Yer: (6) Ankara
Araç Bilgileri: 1.3 Multijet E5+ 95 HP 5 İleri Manuel Urban Plus (Sedan)
Araç Model Yılı: 2019
Araç Km Bilgisi: 5600
Beğenenler: 12
7 Mesajına 8 beğeni geldi.
Bende 2019 haziranda sıfır aldığım 1.3 egea ile hep shell den alıyorum, daha önce ki aracımda da hep shell den alırdım. Opet yakıtları özellikle dizel araçlarda motoru daha sesli çalıştırıyor, shell de aracın hem çekişi daha iyi oluyor hem motor daha sessiz, sadece menzil bir miktar daha az OPET ten.
Ben özellikle SHELL in kendi işlettiği istasyonlardan yakıt almaya dikkat ediyorum, Ankara dayım çok zorda kalmadıkça sadece 2 shell istasyonu var yakıt aldığım, ama şehir dışına falan çıkarsam da mümkün olduğunca merkezi bi yerdeki shell den almaya çalışıyorum.
Yorumları: 157
Konuları: 4
Kayıt Tarihi: 26-08-2018
Rep Puanı:
4
Yaşadığı Yer: Belirtilmemiş
Araç Bilgileri: 1.4 Fire E6 95 HP 6 İleri Manuel Urban (Sedan)
Araç Model Yılı: 2018
Beğenenler: 1
48 Mesajına 56 beğeni geldi.
1.4 fire motorda pek fark etmiyor.MOil,petrol ofisi,Shell,Opet,total hepsini denedim.Benzinde motor sesi ve çekiş olarak pek fark yok.Lpg olarak da aynı.Bilinen markalardan kullandıktan sonra bende hepsi aynı gidiyor.