Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum - Sayfa 4

KAVAKLIDERE OTO MRT ELEKTRONİK
İLHAN SERVİS Reklam Verin
ÜNLÜ OTO Reklam Verin
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum
#31
(10-01-2021, Saat: 02:21)MuesTie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu konuda tek çözüm bu proxi byte işlemi mi ? Yani kaç byte varsa 00 devam edip kaydediyoruz öyle mi ?
Hocam merhaba,sizinle aynı versiyon multimedyam var,aracım 2018 Kasım çıkışlı.Malesef bu versiyon cihazlarda geri görüş kamerası aktive edilemiyor.Denemediğim yol kalmadı,byte ekledim,teybi servis aracılığıyla istanbula gönderttim en güncel yazılımı yüklettim ancak nafile.Aktive olmuyor,ETM Modülünde istek sınırlar dışında hatası veriyor ve çözümü yok.Fiat bu versiyon cihazlardan arka kamera modülünü kaldırmış.
Cevapla
Beğenenler:
#32
(10-01-2021, Saat: 16:41)Tunakrc Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10-01-2021, Saat: 02:21)MuesTie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu konuda tek çözüm bu proxi byte işlemi mi ? Yani kaç byte varsa 00 devam edip kaydediyoruz öyle mi ?
Hocam merhaba,sizinle aynı versiyon multimedyam var,aracım 2018 Kasım çıkışlı.Malesef bu versiyon cihazlarda geri görüş kamerası aktive edilemiyor.Denemediğim yol kalmadı,byte ekledim,teybi servis aracılığıyla istanbula gönderttim en güncel yazılımı yüklettim ancak nafile.Aktive olmuyor,ETM Modülünde istek sınırlar dışında hatası veriyor ve çözümü yok.Fiat bu versiyon cihazlardan arka kamera modülünü kaldırmış.
Hocam ben gündüz menüsünü açmaya çalışıyorum daha kamera işine bile giremedim ama aynı hatayı veriyor maalesef . Yurtdışı kaynaklarda da bişi çıkmıyor

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cevapla
Beğenenler:

Anahtar Kelimeler

Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum, Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum İncelemesi, Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum Videosu, Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum Online izle, Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum Fotoğrafı, Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum Yorumu, Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum Hakkında, Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum Nedir, Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum Açıklaması, Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum Oyunu, Geri Görüş Kamerasını Aktive Edemiyorum Fiyatı


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Egea geri görüş kamerasını aktif etme denizci 77 16,923 22-01-2021, Saat: 18:10
Son Yorum: MuesTie
  Geri Görüş Kamerası Hakkında Afy 24 4,663 09-08-2020, Saat: 17:54
Son Yorum: Murat SGLM
  Egeada kullanılan geri görüş kamerası özelliği Hk. denizci 6 1,551 01-04-2020, Saat: 12:29
Son Yorum: Afy
  Urban Paket araçlar için geri görüş kamerası montajı Caner K. 19 7,401 01-03-2020, Saat: 23:40
Son Yorum: Afy
  5" uconnect teyp geri görüş kamera(döküman) rapstar_bg 3 2,060 10-11-2019, Saat: 09:33
Son Yorum: denizci

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi