Bu sistemi serviste Sedanlara taktırabiliyor muyuz?
(22-05-2016, Saat: 22:13)Erixkar yazdı: [ -> ]Bu sistemi serviste Sedanlara taktırabiliyor muyuz?
sedanlarada bir kaç sene sonra makyajla gelecegını düşünüyorum . şuan mumkun degıl
bu sistem yakında sedana gelir , gelmesse satışlar düşebilir. Ama cok yakında sedanda gelmış olur
Makyaj ve bu özellikler gelir gelince fiyatlar da artar baya. En kötü 55 den başlar sedan
Arkadaslar benim aracta acc var ve otoyolda kullanimdayken bir brake control error hatasi verdi sistemi acip kapadim bi kac dk sonra duzeldi hava yagmurlu oldugu icin silecekler acikti acaba radar sisteminini yagmur damlalari hataya sebep olmus olabilir mi
(14-01-2018, Saat: 21:13)osm3csl yazdı: [ -> ]Arkadaslar benim aracta acc var ve otoyolda kullanimdayken bir brake control error hatasi verdi sistemi acip kapadim bi kac dk sonra duzeldi hava yagmurlu oldugu icin silecekler acikti acaba radar sisteminini yagmur damlalari hataya sebep olmus olabilir mi
Acc. Açtığınızda Brake cont. Kapalı olmalı. Kitapçığında acc. Çalıştırma konusunda daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Radar anlık dediğiniz gibi yağmur çamur vsden etkilenip geçici hata vermiş olabilir.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dct olan modellerde vw lerdeki gibi aracı trafikte durdurup kaldırabiliyor mu
(20-01-2018, Saat: 02:20)gokturkesen yazdı: [ -> ]Dct olan modellerde vw lerdeki gibi aracı trafikte durdurup kaldırabiliyor mu
Sistem 30 - 160 km/h hız aralığında çalışıyor.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi