Selam arkadaşlar. 1.4 urban ile aranıza katılmış bulunuyorum. Isparta'da elimi salladığım yerden Egea çıkıyo ama forumda pek göremedim. Fiat bu kez yapmış, şimdilik çok memnunum. Paramın yettiği en konforlu araca biniyorum şu anda

)) iyi forumlar iyi paylaşımlar herkese.
(08-05-2016, Saat: 16:40)aalperdemir yazdı: [ -> ]Selam arkadaşlar. 1.4 urban ile aranıza katılmış bulunuyorum. Isparta'da elimi salladığım yerden Egea çıkıyo ama forumda pek göremedim. Fiat bu kez yapmış, şimdilik çok memnunum. Paramın yettiği en konforlu araca biniyorum şu anda
)) iyi forumlar iyi paylaşımlar herkese.
Aramıza hoşgeldiniz. Kesinlikle doğru tercihte bulundunuz

Keyifli forumlar dilerim.
aramıza hosgeldınız kazasız surusler
Hayırlı olsun Allah Kaza bela vermesin güzel bir dost meclisine katıldın.Her zaman her konuda yanındayız.
Teşekkür ediyorum. Daha önce başka bir aracımın forumundaydım. Orada pek samimiyet göremedim. Şöyle ki; foruma en başta üye olupta muhabbeti kuranlar, sonradan katılanlarla çok fazla muhattap olmuyorlardı. Bir sıkıntını paylaşınca, eski tayfadan biri olmadığın için çözüm sunan olmuyordu. Burada ortam daha samimi. Herkese iyi paylaşımlar iyi forumlar.
Herkes herkese yardımcı olmaya can atıyor forumda sıkıntı yok (: hoş geldiniz keyifli kazasız sürüşler
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler aramıza hoş geldiniz

Hoşgeldiniz

Hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin
Hoşgeldin
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HOŞGELDİN.
HAYIRLI OLSUN ALLAH KAZA BELA VERMESİN.