Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: 2016 Otomobil Yazarları Derneği Ödülleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Otomobil yazarları derneği sonuçları açıklamış. Bakalım siz ne diyeceksiniz. Ben bazı yazarlara çok kızdım, tümüyle ön yargılarından dolayı...
OKADAR OTOMOBİL İÇERİSİNDEN ÖNCELİKLE FİNALE KALIP DAHA SONRA 3. OLMAK BENCE YENİ BİR OTOMOBİL İÇİN FENA BİR DEĞER DEĞİL.. BULUNDUĞU KOMPAK SINIFA GÖRE LİDER KONUMDA.. BAŞARILI..
(30-04-2016, Saat: 09:14)FiaT_EGEA yazdı: [ -> ]OKADAR OTOMOBİL İÇERİSİNDEN ÖNCELİKLE FİNALE KALIP DAHA SONRA 3. OLMAK BENCE YENİ BİR OTOMOBİL İÇİN FENA BİR DEĞER DEĞİL.. BULUNDUĞU KOMPAK SINIFA GÖRE LİDER KONUMDA.. BAŞARILI..
Katılıyorum sana kardeşim . zaten garip bir yarış. Mustang BMW kalamiyor finale mesela saçma yani. Neye gore degerlendirlerini hangi araca ne kadar puan neden verildiği falan yazilmaliydi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Egea'yı geçtim Astra'nın bile hakkı yenmiş bence Auto Best verilerine bakarsak buradakilerle alakası yok yazarların ön yargı ile yaklaştığı çok belli yazıklar olsun demekten başka birşey bulamıyorum.