Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea Temmuz Ayı 2016 Mtv Ücreti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Fiat Egea temmuz 2016 motorlu taşıtlar vergisi (mtv) şu şekilde olması bekleniyor.

1.3 16V Multijet2 motor 312,00 TL

1.4 16V Fire motor 498,5 TL

1.6 16V Multijet2 motor 498,5 TL
ben aracı aralık ayında teslim alsam bu parayı yatırmak zorunda mıyım acaba?
(25-11-2015, Saat: 22:16)ujiju yazdı: [ -> ]ben aracı aralık ayında teslim alsam bu parayı yatırmak zorunda mıyım acaba?

Ocak ayı mtv ödenmiş olur.Temmuz ayını yatırmanız gerekir.
pek zannetmiyorum ocak bana ait olur. ben bu seneki temmuz ayını ödetmeye kalkmasınlar diye korkuyorum.
(25-11-2015, Saat: 23:23)ujiju yazdı: [ -> ]pek zannetmiyorum ocak bana ait olur. ben bu seneki temmuz ayını ödetmeye kalkmasınlar diye korkuyorum.

Sanırım dediğiniz gibi olacak.2015 temmuz ayı vergisini onlar ödeyecek. ocak 2016 vergisi size ait olacak.
Evet arkadaşlar, Öyle oluyor. Ben de 1.4 benzinli sipariş ettim ve 25 ARalık gibi teslim edeceklerini söylediler. Sonrasında bayi ile görüşerek teslimatın/plakanın Ocak ayında olması için teyitleştik ki Ocak vergisini ödemeyeyim. Bayi de ayrıca birçok müşterinin araçları vergi için beklettiklerini söyledi

(26-11-2015, Saat: 16:50)fiategea yazdı: [ -> ]
(25-11-2015, Saat: 23:23)ujiju yazdı: [ -> ]pek zannetmiyorum ocak bana ait olur. ben bu seneki temmuz ayını ödetmeye kalkmasınlar diye korkuyorum.

Sanırım dediğiniz gibi olacak.2015 temmuz ayı vergisini onlar ödeyecek. ocak 2016 vergisi size ait olacak.

Evet arkadaşlar, Öyle oluyor. Ben de 1.4 benzinli sipariş ettim ve 25 ARalık gibi teslim edeceklerini söylediler. Sonrasında bayi ile görüşerek teslimatın/plakanın Ocak ayında olması için teyitleştik ki Ocak vergisini ödemeyeyim. Bayi de ayrıca birçok müşterinin araçları vergi için beklettiklerini söyledi
Doğrudur ekstra vergi vermemek için ocak ayında teslimat yapılması mantıklı acil bir durum yoksa.
mantıklı ama aracı sipariş vereli 1 ayı geçti hala elime geçmedi araç.
biraz daha geçmesin diyorum ama içim içimi yiyiyor biran önce arabama kavuşmak istiyorum.
aracın temmuz vergisi 472.50 kr bilgilerinize

bayinin ödemiş olduğu aracın temmuz vergisi 472.50 kr bilgilerinize.
(04-12-2015, Saat: 12:03)sushkuhn yazdı: [ -> ]aracın temmuz vergisi 472.50 kr bilgilerinize

bayinin ödemiş olduğu aracın temmuz vergisi 472.50 kr bilgilerinize.

1.6 motor için mi