Cam Film Olmuş Hali ( 2 Numara Siyah Renk : 110 TL )
Üstteki resim cam filmi yapılmış halidir. Alttaki resim ise memlekete gittiğimde göze hoş gelen manzarada çektiğim resim.
İçimden geldi paylaşmak istedim Allah tüm kullanıcılara kaza bela vermez inşallah.
iyi forumlar
Guzel olmus hocam nikelaj seti de istiyo arac
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yakışmış iyi günlerde kulanın hocam
yakışmış güle güle kullanın kazasız belasız
(19-04-2016, Saat: 21:23)modifier yazdı: [ -> ]Guzel olmus hocam nikelaj seti de istiyo arac 
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam ya sis farlarının etrafı kapı kolları falan nikalajlı zaten diye pek üstünde durmadım nikalaj setinin
Bagaj kapağına nikelajlı çıta niyetim var ama araç beyaz olduğu için yakışır mı kararsızım şimdilik bakalım zamanla tedarik edicez inş
(19-04-2016, Saat: 21:28)fiategea yazdı: [ -> ]Yakışmış iyi günlerde kulanın hocam
Teşekkürler hocam bilmukabil iyi günlerde kullanmak dileğimle..
(19-04-2016, Saat: 21:30)mars3838 yazdı: [ -> ]yakışmış güle güle kullanın kazasız belasız
Teşekkür ederim hepimiz inşallah kazasız belasız süreriz araçlarımızı..
Beyaza da ayrı yakışmış güle güle kullanın allahım kaza bela vermesin. Memlekette yeşillikmiş doğa ile iç içe (:
Allah kazadan, beladan korusun.
(19-04-2016, Saat: 21:43)EYK50 yazdı: [ -> ]Beyaza da ayrı yakışmış güle güle kullanın allahım kaza bela vermesin. Memlekette yeşillikmiş doğa ile iç içe (:
Karabük
![[Resim: tongue.png]](http://fiategea.net/images/icons/tongue.png)
Güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum Allah cümlemizi hayırlısıyla binip keyfini çıkarmayı nasib etsin..
(19-04-2016, Saat: 21:44)mehmetcank yazdı: [ -> ]Allah kazadan, beladan korusun.
Teşekkür ediyorum Allah cümlemizinkini kazadan beladan korusun inşallah..
zindannnnnnnnnnnnnnnnn
hocam ıyı gunlerde kulanınınız sonunda sızın paşayıda görmus olduk.
allah kazadan nazarlardan saklasın
(19-04-2016, Saat: 21:57)Heisenberg yazdı: [ -> ]zindannnnnnnnnnnnnnnnn
hocam ıyı gunlerde kulanınınız sonunda sızın paşayıda görmus olduk.
allah kazadan nazarlardan saklasın
Teşekkürler hocam ben bile arabaya hasret kaldım otoparkta yatıyor işten güçten pek fırsat olmuyor
Cümlemiz inşallah kazasız belasız güle güle günlerde bineriz.