Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea 1.4 Fire 95 HP 127 NmTork Euro 6 Teknik Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: 2q3yq76.jpg]
[Resim: zir2oj.jpg]
Fiat Egea 1.4 Fire 95 HP 127 NmTork Euro 6 Teknik Bilgiler
Hayırlı geceler egea 1.4 urban kullaniyorum arac 1500 km.de yalniz ilk vitesden 2.vitese gecerken gaza bastigimda 2-3 sn. Geç aliyor servise sordum sorun olmaz dediler bilgisi olan varmi
Geç alıyor derken hafif yığılma yapıp hızlanıyor mu ? Tam sorunu anlayamadım ancak benzer bi durum vardı bende 5 bin km de şuan aracım düzelme var. Eğer benim ki gibiyse hafif yığılma yapıyor sonra hızlanıyorsa. Eğer çok kafanıza takılıyorsa servise gidin usta ile birlikte sürersiniz bakarsınız araça.
Aynen oyle hafif yığılma yapiyor ilk gaza bastigimda 2-3 sn. Gectiginde birden hizlaniyor ve bu her zaman olmuyor araliklarla oluyor anlasilan sizinki gbi belli bir km ye geldiginde duzelecek insallah teşekkürler
Azalıyor ama duzelmiyor birazda alıştığımız için azalıyor gibi geliyor. Aracı denemek için kime verdiysem hepside vites değişirken bocaliyor ve ayrıca vuruntu yapıyor.

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sakin kullanımda çok sıkıntı yaşamıyorum. Ancak yoğun trafik te seri hızlı kullanım da vuruntu vites geçişleri bazen sıkıntı yağabiliyor. Özellikle yüksek devirde vites değiştirince bi hafif vuruntu olayı oluyor. Zamanla düzelir diye düşünüyorum.
Inşallah düzelir

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maksimum Torka bizim aracımız 3500 devirde ulaşıyor diye bişey okudum bu doğru mu? Bide maksimum Tork aralığın da sürersek araçımızın daha az yakacağı söyleniyor. Net bi bilgisi olan var mı ?
(30-04-2016, Saat: 18:18)EYK50 yazdı: [ -> ]Maksimum Torka bizim aracımız 3500 devirde ulaşıyor diye bişey okudum bu doğru mu? Bide maksimum Tork aralığın da sürersek araçımızın daha az yakacağı söyleniyor. Net bi bilgisi olan var mı ?

Hocam o zaman yuksek devirde kullanmamiz gerekiyor. Benim dusunceme gore araç bagirir bu seferde 3500 devirde ve cok yakmaz mi bende emin olamadim simdi bilen bir arkadas varsa bilgilendirsin
(30-04-2016, Saat: 18:50)Ahmet Han yazdı: [ -> ]
(30-04-2016, Saat: 18:18)EYK50 yazdı: [ -> ]Maksimum Torka bizim aracımız 3500 devirde ulaşıyor diye bişey okudum bu doğru mu? Bide maksimum Tork aralığın da sürersek araçımızın daha az yakacağı söyleniyor. Net bi bilgisi olan var mı ?

Hocam o zaman yuksek devirde kullanmamiz gerekiyor. Benim dusunceme gore araç bagirir bu seferde 3500 devirde ve cok yakmaz mi bende emin olamadim simdi bilen bir arkadas varsa bilgilendirsin

benım fıkrım o devırlerde yakıtınız artabılır
Sayfalar: 1 2