Fiat Egea Ezber Bozan Sedan'ın Reklam Yüzü Olan Sevilen Oyuncu Erdal Beşikçioğlu Bugün Tofaş Bursa Fabrikasını Ziyaret Etti.
Oldukça Keyifli Vakit Geçirilirken Aynı Zamanda Erdal Beşikçioğlu İçin Özel Tofaş Ceketi ve Yaka Karttı Dikkatlerden Kaçmadı.
Fotolar:İnstagram'dan
Arabayla bütünleşti karakter artık

bu araba bu kadar çok sattıysa bence bu adam sayesinde.
sırf bu adam için bile gidip arabayı alan vardır bence.
Tofaş'ın bir konuda eksik kaldığını düşünüyorum. Mesela araçlarının üretim aşamasını gösteren 20-30 dakikalık videolar filan çekip sosyal medyada yayınlasa fena reklam olmaz. Bunu özellikle Egea için yapabilirdi, hatta kısa belgesel tarzı bir şey de çekebilirdi. Pek çok üretici bu tarz görüntüleri YouTube aracılığı ile yayınlıyor ve çok güzel reklam yapıyor hem de tek kuruş harcamadan.
Sevgili admin belki forum adına böyle bir talepte bulunabilirsiniz.
(07-04-2016, Saat: 13:10)Ali Hoca yazdı: [ -> ]Tofaş'ın bir konuda eksik kaldığını düşünüyorum. Mesela araçlarının üretim aşamasını gösteren 20-30 dakikalık videolar filan çekip sosyal medyada yayınlasa fena reklam olmaz. Bunu özellikle Egea için yapabilirdi, hatta kısa belgesel tarzı bir şey de çekebilirdi. Pek çok üretici bu tarz görüntüleri YouTube aracılığı ile yayınlıyor ve çok güzel reklam yapıyor hem de tek kuruş harcamadan.
Tofaş in ceosu yakın bir zamanda belirli bir gun belirleyip artik fabrikayı halka acicaz dedi. Belirli bir yürüyüş yolu yapıp üretimi gezebilecekler diye bir.açıklaması olmustu
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(07-04-2016, Saat: 15:59)Heisenberg yazdı: [ -> ] (07-04-2016, Saat: 13:10)Ali Hoca yazdı: [ -> ]Tofaş'ın bir konuda eksik kaldığını düşünüyorum. Mesela araçlarının üretim aşamasını gösteren 20-30 dakikalık videolar filan çekip sosyal medyada yayınlasa fena reklam olmaz. Bunu özellikle Egea için yapabilirdi, hatta kısa belgesel tarzı bir şey de çekebilirdi. Pek çok üretici bu tarz görüntüleri YouTube aracılığı ile yayınlıyor ve çok güzel reklam yapıyor hem de tek kuruş harcamadan.
Tofaş in ceosu yakın bir zamanda belirli bir gun belirleyip artik fabrikayı halka acicaz dedi. Belirli bir yürüyüş yolu yapıp üretimi gezebilecekler diye bir.açıklaması olmustu
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu haberi ben de duygum Heisenberg. İnşallah video yüklerler internete zira herkesin Bursa'ya gitme imkanı olmuyor.