Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea 1.6 Multijet Hızlanma ve 100km/h İle Anlık Yakıt Tüketimi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Yeni video ile karşınızdayız. umarım begenırsınız .

bir kaç bilgilendirme yapmak istiyorum ayarları kurcalarken 57 sanıyeye kadar dijital gösterge mph ta kalmıs sonradan farkettık 
ve 100km ile 6 vitez anlık tüketim 4.27 den sonra başlamaktadır. umarım ızlerken sıkılmazsınız 

merak ettiğiniz konuları lütfen bızımle paylaşın elımızden geldıgınce video ile yardımcı olmaya calısırız.

yapacagınız yorumlar ıle bızlerı yenı vıdeolar ıcın şevklendireceksiniz unutmayın.

ve daha fazla video için youtube kanalımıza lütfen abone olunuz.

iyi seyirler

[video=youtube]www.youtube.com/watch?v=rRmWB6qiaoQ[/video]
Emeğine sağlık kardeşim çok faydalı bir video olmuş ...

Sent from my iPhone using Tapatalk
şu anda 1,4 urban Egea kullanıcısıyım. Önceki arabam 1,6 MJet Bravo'ydu ve gidişinden çok memnundum. 1,6 lounge Linea kullanma şansım oldu Bravo kadar olmasa da iyi bir çekişi vardı. bugün 1,6 urban Egea kullandım çekiş bakımından Bravodan daha seri ve atak. çekişine gerçekten hayran kaldım. yolda çok sakin araba kullanan biriyim o yüzden 1,4 tercih ettim ve bütün ihtiyaçlatımı karşılıyor. serilik arayanlar 1,3 yerine kesinlikle 1,6 dizel tercih etsinler büyük haz duyarlar.