Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl ilki düzenlenen “Türkiye’de Yılın Otomobili” yarışmasının finalistleri belli oldu. OGD üyesi 64 otomotiv gazetecisinin yaptığı oylama sonucunda 22 aday otomobil arasından Audi A4, Fiat Egea, Hyundai Tucson, Opel Astra, Renault Talisman, Skoda Superb ve Volvo XC-90 finale kalmaya hak kazandı.
OGD üyeleri, finalistleri belirleyecek ilk oylama öncesi 25 Mart 2016 tarihinde İntercity İstanbul Park’ta test sürüşü için bir araya geldi. Gün boyu süren organizasyonda, aday otomobiller yarış pisti dışında, özel olarak hazırlanan istasyonlarda fren, slalom ve diğer testlerden geçti. Ardından, yılın otomobili için yarışacak 7 finalist için oylama yapıldı. Test sürüşü organizasyonuna otomotiv markalarının yöneticileri de geniş bir katılımla büyük ilgi gösterdi.
7 finalistin belirlenmesiyle Türkiye’de Yılın Otomobili seçimlerinde ikinci tur da başladı. Türkiye’nin seçkin gazetecilerinden oluşan OGD üyeleri, ikinci turda yapacakları oylama ile 7 finalist arasından Türkiye’nin otomobilini seçecek. Türkiye’de 2016 Yılının Otomobili, 19 Nisan tarihinde yapılacak ödül töreninde açıklanacak.
Türkiye’de Yılın Otomobili 2016 Finalistleri:
– Audi A4
– Fiat Egea
– Hyundai Tucson
– Opel Astra
– Renault Talisman
– Skoda Superb
– Volvo XC-90
Kaynak : OGD
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tarafgirlik olarak algılanabilir ama kazanamazsa bile bence egea şampiyon. Zira sınıfına gore değerlendirildiğinde ekonomiklik ve donanım, yol tutuşu, yakıt tüketimi bakımından lider.
Kanaatim o ki değerlendirenler de her arabayı sınıf özelliklerinde sunduğu performansa kaliteye töre değerlendiriyorlar. Yoksa d sınıfı talismanla superble ege ayı kıyaslamak abes
ASUS_Z00UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(28-03-2016, Saat: 11:57)ibrahim06 yazdı: [ -> ]Tarafgirlik olarak algılanabilir ama kazamazsa bile bence egea şampiyon. Zira sınıfına gore değerlendirildiğinde ekonomiklik ve donanım, yol tutuşu, yakıt tüketimi bakımından lider.
Kanaatim o ki değerlendirenler de her arabayı sınıf özelliklerinde sunduğu performansa kaliteye töre değerlendiriyorlar. Yoksa d sınıfı talismanla superble ege ayı kıyaslamak abes
ASUS_Z00UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynı yorumu bende AUTO BEST ödüleri için yapmıştım ama egea aldı ödülü.
burada da egea alacaktır bence.
Arkadaslar odulu egea her turlu alacak.c sinifi sedanda bana egeadan daha iyisini soyleyin performans tasarim konfor yakit yol tutusu bakimindan.Focusada jettayada binmis biri olarak soyluyorum.Sizde eminim benim gibi dusunuyoraunuzdur.
Kazanırsak asın bayrakları arkadaşlar

(28-03-2016, Saat: 19:52)Berkay Uğur yazdı: [ -> ]Kazanırsak asın bayrakları arkadaşlar 
Sen çok ya§a Emi kardes guldurdun beni.Odulu biz alalimda kiskananlar çatlasin.
(28-03-2016, Saat: 19:52)Berkay Uğur yazdı: [ -> ]Kazanırsak asın bayrakları arkadaşlar 
Berkay alemsin ya

İçlerinde f/p olarak en iyisi tabiki Egea