Fiat Egea 1.6 Multijet Şehir İçi Kullanımı Araç Kamerası Çekimi Videosu. Video Eskişehir'de Media Direktörümüz tarafından araç içi kamerası ile çekilmiştir.Sizler de merak ettiğiniz hangi konu varsa o konuları söylerseniz video çekimleri gerçekleştirilecektir. Saygılarımızla. Keyifli forumlar.
Çekim çok güzel olmuş elinize sağlık, ancak ana göstergede km yerine anlık tüketim değerlerini görebilseydik çok güzel olurdu. İlk hızlanmada erken vites atışları vardı (shift çıkmadı) 70'den sonra shift göründü. Devir düşüşünden vites değiştiğini anlayabiliyoruz. Ancak vites aralıklarını merak ediyorum. Benzinlide yazılım sonrası shift vites aralıkları 10km/s 'den 15-20km/s arasına çıktı. Ancak şehiriçi 6lt şu an 7lt çıkmış durumda...
(27-03-2016, Saat: 22:20)tsrnet yazdı: [ -> ]Çekim çok güzel olmuş elinize sağlık, ancak ana göstergede km yerine anlık tüketim değerlerini görebilseydik çok güzel olurdu. İlk hızlanmada erken vites atışları vardı (shift çıkmadı) 70'den sonra shift göründü. Devir düşüşünden vites değiştiğini anlayabiliyoruz. Ancak vites aralıklarını merak ediyorum. Benzinlide yazılım sonrası shift vites aralıkları 10km/s 'den 15-20km/s arasına çıktı. Ancak şehiriçi 6lt şu an 7lt çıkmış durumda...
ŞEHİR İÇİN GEZİNTİNİN ANLIK YAKIT TUKETIMI VIDEOSUDA MEVCUT ZAMANLA EKLENECEK HOCAM. TAKIPTE KALINIZ . CEKIMLER VE EDITLEMEK ZAMAN ALIYOR
Benim zamanımda Hasan Polatkan bulvarıydı şimdi adı değişmiş galiba.
çekim güzel hocam ama dikkat edin oralara radar koyuluyor

videoların devamını bekliyoruz.
(28-03-2016, Saat: 09:42)ujiju yazdı: [ -> ]Benim zamanımda Hasan Polatkan bulvarıydı şimdi adı değişmiş galiba.
çekim güzel hocam ama dikkat edin oralara radar koyuluyor 
videoların devamını bekliyoruz.
Biz hala Polatkan diyoruz hocam

devamı gelicek takipte kalin
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi