Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea Aksesuar Kataloğu - Fonksiyonel (park sensörü,çocuk koltuğu vs)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: Xk66aD.jpg]

[Resim: bD66nj.jpg]

[Resim: d3BB1n.jpg]

[Resim: 57yyZd.jpg]

[Resim: A7zz9q.jpg]

[Resim: 0nzzYL.jpg]

[Resim: 4rzzEq.jpg]
Oto koltugu kaliteli mi ki?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu ön park sensörü nasıl oluyor nekadara mal oluyor diye soruyorum kimsenin bir şey bildiği yok.. Diyorum katalogta mevcut adam bana dönüp hangi katalog diye soruyor?? Bir alem bunlar yaa Smile
(25-03-2016, Saat: 17:06)FiaT_EGEA yazdı: [ -> ]Bu ön park sensörü nasıl oluyor nekadara mal oluyor diye soruyorum kimsenin bir şey bildiği yok.. Diyorum katalogta mevcut adam bana dönüp hangi katalog diye soruyor?? Bir alem bunlar yaa Smile
Fabrika fiat la servis aralarında kopukluk var anlaşılan Smile

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen oyle servisler forumu takip etse daha fazla bilgi sahibi olurlar. Su an gidip birsey sorduk mu haberleri olmuyor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arka koltuk örtüsü gerçekten varmı merak ediyorum

ASUS_Z00UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(25-03-2016, Saat: 22:10)ibrahim06 yazdı: [ -> ]Arka koltuk örtüsü gerçekten varmı merak ediyorum

ASUS_Z00UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiat kendisi paylaştı aksesuar kataloğunu hocam. Yakın zamanda servislere gelir.
ben ilk fotodaki alarma takıldım.alarmda benim egeaya takılsa....nasıl olur kaça olur acaba?
Alarmı ben de düşünüyorum, uçuk bir rakam istenmezse taktırırım.
Varolan elektriksel dondanımların üstüne farklı şeyler taktırmak pek cazip gelmiyor açıkcası örn: Alarm taktırcak olsam aracın elektriksel bazı kablolarını kesip elektrik bandı ile yama yaparcasına bağlantı sağlamalarını pek hoş karşılamam o yüzden orjinalliği ile pek oynanmamalı. 

Easy paketi biraz dodanım olarak noksan gibi; Urban ve Lounge paketleri bir kullanıcının ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar diye düşünüyorum. 
Yaptıracak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diliyorum

iyi forumlar 
Sayfalar: 1 2