Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea 1.4 Urban'da Yokuş kalkış deteği var mı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar 1.4 urban Egea'm var 703 kilometrede yokuş yukarı kırmızı ışıklarda falan kalkarken aracın geri kaçmaması için yokuş kalkış desteği var mıdır bizim araçlarda? varsa bende nie açık değil yada ben açamadım Smile yardımcı olabılecek dostları beklıyorum yoruma. 

[Resim: 24o9dh5.jpg]
Eğim %3 den itibaren hillholder 3sn olması lazım devrede sonra başınızın çaresine bakıyorsunuz Smile
(14-03-2016, Saat: 15:36)tsrnet yazdı: [ -> ]Eğim %3 den itibaren hillholder 3sn olması lazım devrede sonra başınızın çaresine bakıyorsunuz Smile

Süreyi uzattıramıyor muyuz ?
donanım listesinde var olup olmadıgını zaten yazıyor

http://fiategea.net/konu-fiat-egea-urban-donanim-paketi-ozellikleri.html

hocamında dedıgı gibi süre ve eğim o şekilde. uzatma yada azaltma gibi bir şansınız yok

keyifli sürüşler
(14-03-2016, Saat: 15:34)harun2607 yazdı: [ -> ]Arkadaşlar 1.4 urban Egea'm var 703 kilometrede yokuş yukarı kırmızı ışıklarda falan kalkarken aracın geri kaçmaması için yokuş kalkış desteği var mıdır bizim araçlarda? varsa bende nie açık değil yada ben açamadım Smile yardımcı olabılecek dostları beklıyorum yoruma. 

[Resim: 24o9dh5.jpg]

selam arkadaşım benimde 1.4 urban aracı var bu araçta yokuş kalkış desteği var. bu sistemin çalışması için durduğun ortamın meğili olması lazım belirli bir meğil olmazsa bu sistem çalışmaz. selamlar
Easy, Urban, Longe hepsinde yokuş kalkış desteği var.

Casper_VIA_V9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sürekli devrede, eğimli yan yollardan ana yola çıkarken çok iyi oluyor..
Evet var 3-5 saniye kadar el freni ile kalkar gibi kaydırmıyor aracı. Rampalarda dur-kalk yaptığınızda daha iyi hissedebiliyorsunuz.
debrijay ve frene aynı anda basmak gerekiyor yoksa devreye girmiyor.
diye biliyorum.
FRENE SONUNA KADAR BASINCA 2 3 SN KADAR BENİM ARAÇTA DEVERYE GİRİYOR 1.4 EASY ARAÇ
Sayfalar: 1 2