Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Arkadaşlar Fiat Türkiye sitesine atmış olduğum mail için biraz önce aradılar. Konununun değerlendirmeye alındığı tüm Fiat şirket çalışanlarıyla konu üzerinde durulduğu hb model piyasaya sürüldüğünde servislerde led far değişimi ile ilgili kampanya yapılacağını daha detaylı bilgileri servislerden öğrenebileceğimizi söylediler. (Sizlerinde mail atma şansı varsa birşeyler olacak)
Casper_VIA_V9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
inş böyle bir şey olur,, güzel bir haber..

Size tekrar bilgilendirmek yaptıklarında fabrikaya gidip hangi birimle irtibata geçmemiz gerektiğini öğrenirseniz sevinirim.
valla bızım aldıgımız duyum sedanlara olmayacak şekilindeydi hatta berkayda yanımdaydı ama bakalım benıde 2 dır arıyorlar ama iş dolayısıyla acamıyorum malesef
bende sormuştum geçenlerde sadece sw ve hb'de olacağı söylenmişti. şaşırdım doğrusu inşallah olur
Eger bu haber dogruysa yaptıracagım servise 1 kilo baklava getirecegim.
Haberin doğru olmaması için bir sebep yok.Bu da bir pazarlama taktiği.Var olan özelliği önce koyma daha sonra çıkardığın arabaya koy müşteri onu görünce mecbur gelecek.Ondan sonra kampanya yaptım de farları değiştir bir daha para kazan.Ben zaten bu konuyla ilgili mail atacaktım.Ha çok mu önemli bir şey LED far,hayır değil ama Fiat'ın bu yaptığı da sineye çekilir değil.İnsan 2 ay içinde arabaya makyaj yaparmı ALLAH aşkına.
Kaspınarlı suç diatın değil Türkiye şatış gorevlilerinin.Led far tutsa tutsa en fazla 300t gibi bir şey tutar.Buda maksimum fiyat olur.O kadarda olsun artık.
O 300 tl dediğin bize 2-3000 lere patlar hocam bu pazarlama stratejisiyle

Arkadaşlar led far için uygun fiyat istiyorsanız hep beraber bastıralım mail atın müşteri hizmetlerini arayalım boş durmayalım ağlamaya na meme yok.
Casper_VIA_V9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10