İtalyanların Fiat Egea/Tipo ya yoğun ilgileri devam ediyor. Bu sefer de Fiat Egea Suv versiyonu için ps çalışmasında bulunmuşlar. Bu arabanın her versiyonu çok iyi duruyor.Siz neler düşünüyorsunuz?
Su landrover svr dan sonra SUV a ilgim arttı. Egea SUV da hic fena olmaz hani freemood tutmadı . belki Egea neden olmasın
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(06-03-2016, Saat: 13:30)Heisenberg yazdı: [ -> ]Su landrover svr dan sonra SUV a ilgim arttı. Egea SUV da hic fena olmaz hani freemood tutmadı . belki Egea neden olmasın
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olabilir tabi fiat egea ile satış rakalarını alt üst edebilir. Öyle hissediyorum

Yakışıklı duruyor
ASUS_Z00UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaslar oncelikle c SUV cikacak .Bu egea tarzida olabilir.Jeep compass 2018 tarzida olabilir.Suan icin mantikli olan jeep compass olarak gozukuyor.Bu arada heisen Reis Freemont tuttu.Her yil 100 adet satiyor.
Fremontta yenilenecek galiba ozellikle avrupada baya satmis.
(06-03-2016, Saat: 19:10)fiataga yazdı: [ -> ]Arkadaslar oncelikle c SUV cikacak .Bu egea tarzida olabilir.Jeep compass 2018 tarzida olabilir.Suan icin mantikli olan jeep compass olarak gozukuyor.Bu arada heisen Reis Freemont tuttu.Her yil 100 adet satiyor.
tartışmaya girmeye gerek yok bayiilerde bile freemood yok. ayrıca bi çok bayii çalısanıda ıle görüştük . tutmadıgını kendılerıde soyluyor
Bu taslak hb ve sw dan daha bi göz alıcı duruyor..

başarılı olmuş gerçekten...
(06-03-2016, Saat: 19:30)Heisenberg yazdı: [ -> ] (06-03-2016, Saat: 19:10)fiataga yazdı: [ -> ]Arkadaslar oncelikle c SUV cikacak .Bu egea tarzida olabilir.Jeep compass 2018 tarzida olabilir.Suan icin mantikli olan jeep compass olarak gozukuyor.Bu arada heisen Reis Freemont tuttu.Her yil 100 adet satiyor.
tartışmaya girmeye gerek yok bayiilerde bile freemood yok. ayrıca bi çok bayii çalısanıda ıle görüştük . tutmadıgını kendılerıde soyluyor
Abi yapma eyleme freemont turkiyede gayet güzel şatış yaptı.Memleket rize oldugundan soyluyorum gun içinde 10 farklı freemont gördüm.Avrupadada şatmış fiat bilr şsşırmış.Bir yerimden sallamıyorum hoş.Bizimde bilgimiz var.