Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı hafta sonları.Arkadaşlar bu sabah dikkatimi çeken bir şeyi sizlerle paylaşmak istedim.Sabah kaloriferin ayak ısıtmasını açtım.Nereden üflüyo diye elimi alta uzattığımda ne göreyim garip bir plastik parça langur lungur sallanıyor ve hava bundan geliyor.Acaba yerine takmayı mı unuttular yoksa öyle bırakılmış mı?Yoksa sadece bende mi öyle?Eğer sırf bende öyle ise servise göstereceğim.
söylediğiniz yerin bir fotoğrafını çekme şansınız varmı? yakından ve uzaktan net görmemiz açısından bilgilendirelim sizleri?
işteyim şu an öğle arası çekip paylaşırım
fotografl paylaşırsanız daha ıyı yardımcı olabılırız
arkadaşalar tekrar merhaba resim yükleyemiyorum.Bu arada resim çekmek için direksiyonun altına bakarken bahsetmiş olduğum parçanın yerinden çıkmış olduğunu gördüm ve biraz uğraştıkan sonra yerine takmayı başardım.
(05-03-2016, Saat: 14:50)msi yazdı: [ -> ]arkadaşalar tekrar merhaba resim yükleyemiyorum.Bu arada resim çekmek için direksiyonun altına bakarken bahsetmiş olduğum parçanın yerinden çıkmış olduğunu gördüm ve biraz uğraştıkan sonra yerine takmayı başardım.
sorun duzeldıyse sıkıntı yok geçmiş olsun :

oluyor böyle ufak tefek şeyler bilgilendırme için teşekkürler
(05-03-2016, Saat: 14:54)Heisenberg yazdı: [ -> ] (05-03-2016, Saat: 14:50)msi yazdı: [ -> ]arkadaşalar tekrar merhaba resim yükleyemiyorum.Bu arada resim çekmek için direksiyonun altına bakarken bahsetmiş olduğum parçanın yerinden çıkmış olduğunu gördüm ve biraz uğraştıkan sonra yerine takmayı başardım.
sorun duzeldıyse sıkıntı yok geçmiş olsun :
Teşekkür ederim sağolun

(05-03-2016, Saat: 15:10)msi yazdı: [ -> ] (05-03-2016, Saat: 14:54)Heisenberg yazdı: [ -> ]sorun duzeldıyse sıkıntı yok geçmiş olsun :
Teşekkür ederim sağolun 
geçmiş olsun...