Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea Sedan Lounge Donanım Paketi Özellikleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: 7gP14l.jpg]

[Resim: PkBag8.jpg]

[Resim: g8yYBN.jpg]

[Resim: ZkJzmg.jpg]

[Resim: o39NoQ.jpg]

[Resim: lj9NmB.jpg]
söylentilere göre en son gelen update ile eve kadar takip sistemi kaldırılmış galiba bunun doğruluğu nedir acaba, gerçekten de kaldırılmış mıdır.
Eğer gerçekten de kaldırıldı ise bu satılan donanım paketi özelliğinin haksız olarak yok edilmesi demek, bu durumda bize de tüketici haklarına şikayet hakkı doğar mı acaba.
(16-12-2016, Saat: 16:01)evren yazdı: [ -> ]söylentilere göre en son gelen update ile eve kadar takip sistemi kaldırılmış galiba bunun doğruluğu nedir acaba, gerçekten de kaldırılmış mıdır.
Eğer gerçekten de kaldırıldı ise bu satılan donanım paketi özelliğinin haksız olarak yok edilmesi demek, bu durumda bize de tüketici haklarına şikayet hakkı doğar mı acaba.

Dediğiniz özellik follow me özelliği.
Eve kadar takip adıyla bütün donanımlarda var.
Easy,Urban,Lounge kaldırılma gibi bir durum yok hocam.
Keşke lounge da standart olarak ısıtmalı koltuklar da olsaydı Smile. Ya da ne bileyim xenon far falan Smile. Çok şey istedim galiba Big Grin
geçengün hatcback ile sedan arabayı yan yana gördüm farların arasında fiziksel olarak bir fark göremedim, sanki aynı gibiler bu durumda hatcback farları sedanlara takılamaz mı acaba
(26-12-2016, Saat: 12:25)evren yazdı: [ -> ]geçengün hatcback  ile sedan arabayı yan yana gördüm farların arasında fiziksel olarak bir fark göremedim, sanki aynı gibiler bu durumda hatcback  farları sedanlara takılamaz mı acaba

takılamıyormus hocam sıstem geregı olmuyormus malesef
Arkadaşlar yeni fiyat listesi yayınlandı bu arada artık 1.3 multijet motorun da lounge donanım seviyesi var. Çok şükür bende 1.4 urban var imkanım olsa 1.3 multijet lounge la değiştirmeyi çok isterdim. Hayırlısı bakalım. Almak isteyen arkadaşlara duyrulur.
Lounge Donanım paketi artık sunulmuyor. Bunun yerine Lounge Plus donanım paketine geçiş yapıldı.