Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea Hatchback Tanıtıldı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: 20uu52o.jpg]

[Resim: ieqbg6.jpg]

[Resim: 2uy1wd2.jpg]

[Resim: sxlzt2.jpg]

[Resim: 2vl8jyw.jpg]
hayırlı olsun . led gündüz farlar gelmiş. keşke far ustu florasan şeklinde yapaymıslar ama olsun. yakında motor seçenekleride belli olur. cam tavan olayı yok gibi herhalde opsiyon olarak gelicek
zamanla onuda yaparlar hocam ama cam tavan çok güzel durur.
şimdi bu farlar bizimkilere uyarmı ?
uymazmı?
(01-03-2016, Saat: 11:43)CONSULZADE yazdı: [ -> ]şimdi bu farlar bizimkilere uyarmı ?
uymazmı?

uymuyormuş
(01-03-2016, Saat: 11:43)CONSULZADE yazdı: [ -> ]şimdi bu farlar bizimkilere uyarmı ?
uymazmı?

Farlar aynı şekilde oturuyor ancak iç aksam için yeni şekilde kablo ve far beyni gerekecek ben yaptırmayı düşünüyorum açıkçası.
[Resim: 3LPVDA.jpg]
[Resim: bDBRM8.jpg]
Farların ayakları tam oturur mu meçhul bir arkadaş Megane'nin çizgili ve çizgisiz stoplarında tırnaklarının tam geçmediğiyle ilgili söylemde bulunmuştu bundada olabilir. Ama zaten farları değişmek mantıksız geliyor bana herşeyin orjinali bambaşkadır yarın birgün aracı satarken ben led far takmak için eski orjinalleri serviste çıkarttım deseniz bile '' Sinek küçük mide bulandırır'' Aracı alacak arkadaş kaza vs şüphede bulunabilir. Şahsen ben değiştirmem ( Bireysel düşüncem )

Güzel bir konsept olmuş 70-80 Bin TL Golf lere verilene kadar bu araç piyasada tutar diye düşünüyorum.

Geçenlerde bir arkadaş Youtubeye 1.3 Egea ile 190 km hız videosu atmış. 1.3 sedanda 190 vuruyorsa Hatcback Egeayı uçurur bence.