1.6 OTOMATİKTE GELECEK OLAN JANTLARIMI SATMAK İSTİYORUM FARKI MODEL VE EBATTA JANT ALDIĞIM İÇİN SATILIKTIR. DAHA ASFALTA DEYMEDEN BAYİDE SÖKÜLÜP YENİLERİ TAKILACAK İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYURULUR...
FİYAT TAKIM HALİNDE 2.200TL DİR.
UFAKTA OLSA PAZARLIK YAPARIZ...
![[Resim: 2mg2rvb.jpg]](http://i68.tinypic.com/2mg2rvb.jpg)
Urban da da bu jantlar mi var
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(24-02-2016, Saat: 14:52)serkantas2006 yazdı: [ -> ]Urban da da bu jantlar mi var
bu cantlar sadece 1.6 benzinli otomatik araçlarda gelen jantlar long (en ful modelinde) paketinde var sadece diye biliyorum..
(24-02-2016, Saat: 17:46)ŞAFAK07 yazdı: [ -> ] (24-02-2016, Saat: 14:52)serkantas2006 yazdı: [ -> ]Urban da da bu jantlar mi var
bu cantlar sadece 1.6 benzinli otomatik araçlarda gelen jantlar long (en ful modelinde) paketinde var sadece diye biliyorum..
Aynen öyle. 1.6 Benzinli Otomatik Lounge modele özel elmas kesim jantlar.
(24-02-2016, Saat: 17:48)fiategea yazdı: [ -> ] (24-02-2016, Saat: 17:46)ŞAFAK07 yazdı: [ -> ]bu cantlar sadece 1.6 benzinli otomatik araçlarda gelen jantlar long (en ful modelinde) paketinde var sadece diye biliyorum..
Aynen öyle. 1.6 Benzinli Otomatik Lounge modele özel elmas kesim jantlar.

yine pirelli yine satılık ilanı.
abi fiat ne zaman vaz geçicek pirelli sevdasından.
aslında bı sıkıntım yok önyargıda olusturmak ıstemıyorum kendımı arac aldıgımdan berı lassa snowways kullanıyorum . yazlıklara geçince bakalım ne olacak . ama yapılan yorum ve bu ılanlar olsun cok kafamı kurcalıyor. daha pırellı ıle deneyımım olmadı ama bakalım . bu gıdısle banada değiştirteceksınız
(24-02-2016, Saat: 22:34)cmegea yazdı: [ -> ]aslında bı sıkıntım yok önyargıda olusturmak ıstemıyorum kendımı arac aldıgımdan berı lassa snowways kullanıyorum . yazlıklara geçince bakalım ne olacak . ama yapılan yorum ve bu ılanlar olsun cok kafamı kurcalıyor. daha pırellı ıle deneyımım olmadı ama bakalım . bu gıdısle banada değiştirteceksınız
Hocam beni yanlış ama başıma gelen olaylar belli.
tüketici mahkemesine baş vururken olumlu sonuç bekleme dediler.
kısacası pirelli benim başıma bela oldu.
(24-02-2016, Saat: 22:37)ujiju yazdı: [ -> ] (24-02-2016, Saat: 22:34)cmegea yazdı: [ -> ]aslında bı sıkıntım yok önyargıda olusturmak ıstemıyorum kendımı arac aldıgımdan berı lassa snowways kullanıyorum . yazlıklara geçince bakalım ne olacak . ama yapılan yorum ve bu ılanlar olsun cok kafamı kurcalıyor. daha pırellı ıle deneyımım olmadı ama bakalım . bu gıdısle banada değiştirteceksınız
Hocam beni yanlış ama başıma gelen olaylar belli.
tüketici mahkemesine baş vururken olumlu sonuç bekleme dediler.
kısacası pirelli benim başıma bela oldu.
arkadaşlar sıkıntı olduğu için değiştirmiyoruz benim satma değiştirme amacım sadece ve sadece ebat büyültmekti..
benim pazarımı kötülemeyin lütfen lastikle ilgili sıkıntısı olan açsın başka bir konu orada yapsın yorumunu
olduki ben buzaman kadar pirelli hakkında kötü birşeyde duymadım yani....
Sikinti yok kimse senin jantini lastigini kotulemiyor. Arkadaşlar fikirlerini sunmuşlardır.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi