Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Yönetici ve Moderatör Alınacaktır
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Forum sitemizde görev almak isteyen arkadaşlar bu başlık altında talepte bulunabilirler.
Yönetici Olabilir Miyim
(23-09-2015, Saat: 21:13)berkhanif yazdı: [ -> ]Yönetici Olabilir Miyim

Kendiniz hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz?
(23-09-2015, Saat: 16:21)fiategea yazdı: [ -> ]Forum sitemizde görev almak isteyen arkadaşlar bu başlık altında talepte bulunabilirler.

Merhaba ben fiat yetkili servisinde servis danışmanıyım danışmanlık öncesinde teknik eleman olarak çalışıyordum. Otomotiv mezunuyum zaten yönetimli ilgili yardımcı olabilecegimi düşünüyorum
(16-12-2015, Saat: 22:16)Musa can yazdı: [ -> ]
(23-09-2015, Saat: 16:21)fiategea yazdı: [ -> ]Forum sitemizde görev almak isteyen arkadaşlar bu başlık altında talepte bulunabilirler.

Merhaba ben fiat yetkili servisinde servis danışmanıyım danışmanlık öncesinde teknik eleman olarak çalışıyordum. Otomotiv mezunuyum zaten yönetimli ilgili yardımcı olabilecegimi düşünüyorum
Hayırlısı olsun diyelim o zaman.Forum yönetimiyle ilgili sorularınızı özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz.
Hayırlı olsun

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler

(16-12-2015, Saat: 23:55)cmegea yazdı: [ -> ]Hayırlı olsun

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkürler
İşlerimin yoğunluğundan dolayı bir süredir aranızda bulunamıyordum. İnşallah güzel uygulamalarla paylaşımlarımıza devam edeceğiz. Geçenlerde serviste malzeme satış kısmındaki arkadaştan bazı parçaları alıp alamayacağımızı sordum , tabiki alabilirsiniz dedi. Bunlar; kararan dikiz aynası, hatcback kılıf , ve esas istediğim hıza duyarlı hız limitleyici aslında ebayda çok ucuz ama ön fiat amblemi sıkıntı onu yaptırmak lazım...